Knowledge is everything

Retetele Dukan

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Retetele Dukan

REŢETELE DUKAN Regimul meu în 350 de reţete

  • Autor: Pierre Dukan
  • Editura: Paralela 45
  • Nr. pagini: 280
  • Format: 13x20

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

Încă de la apariţia bestsellerului "Nu ştiu să slăbesc", toţi cititorii doctorului Pierre Dukan aşteptau publicarea acestor reţete.


Iată-le în cele din urmă, simplu de preparat, savuroase şi uşoare: pisică-de-mare à la creole, cocos cu lămâie verde în crustă de sare, dorada cu ceapă, salată de creveţi, vinete provensale, castraveţi cu brânză, biscuiţi de Savoia... Reţete foarte variate, care dovedesc că regimul poate rima cu plăcerea: aceea de a gusta, dar şi aceea de a găti.


De mai bine de treizeci de ani, Dr. Pierre Dukan este specialist în comportament alimentar şi reeducare nutriţională. În tot acest timp, el a pus bazele unei metode care îi poartă numele: Dieta Dukan.


Această metodă a fost construită etapă cu etapă, de-a lungul mai multor lucrări, dintre care "Nu ştiu să slăbesc", bestseller incontestabil, reprezintă formula definitivă. Pierre Dukan apare adesea la radio, la televiziune şi în presa scrisă, când se vorbeşte despre regimurile de slăbit (Femme actuelle, Top santé, Match...)

Informaţii adiţionale

Autor Pierre Dukan
Editura Paralela 45
Nr. pagini 280
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.