Knowledge is everything

Revolutia smoothie-urilor verzi

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Revolutia smoothie-urilor verzi

REVOLUŢIA SMOOTHIE-URILOR VERZI Saltul radical către sănătatea naturală

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Pionier al alimentaţiei bazate pe crudităţi, Victoria Boutenko te scuteşte de povara de a-ţi mânca verdeţurile cu ajutorul acestei soluţii simple şi eficiente în tabloul luptei permanente pentru o nutriţie adecvată.


Din cauza consumului de alimente procesate şi de tipul fast-food, al excesului de muncă, a meselor luate sub stresul grabei, foarte puţini oameni, în condiţiile acestei curse permanente care este viaţa noastră, reuşesc să aibă o alimentaţie cât de cât echilibrată.


Chiar dacă nu suntem în mod evident bolnavi, putem să suferim din cauza lipsei de concentrare, a insomniei, a asteniei sau a unei game de simptome provocate de deficienţa nutriţională.


Revoluţia smoothie-urilor vizează tocmai această epidemie insidioasă, refăcând echilibrul alimentaţiei scăpate de sub control.


Răspunsul lui Victoria Boutenko este smoothie-ul, care te face să salivezi şi este plin de factori nutritivi. Necesitând un timp redus de preparare, smoothie-ul reprezintă modul simplu de introducere a îndelung neglijatelor fructe, legume şi verdeţuri în alimentaţia noastră.


Conţinând 200 de reţete, "Revoluţia smoothie-urilor verzi" îţi oferă simplitate, o varietate suficient de mare ca să-ţi faci fericite papilele gustative şi ingredientele alimentelor crude care ne asigură nutriţia de care organismul nostru are nevoie şi după care tânjeşte.  


Descătuşează puterea vindecătoare a verdeţurilor!

Informaţii adiţionale

Autor Victoria Boutenko
Editura Adevar Divin
Nr. pagini 211
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.