Knowledge is everything

Sanatatea perfecta

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Sanatatea perfecta

SĂNĂTATEA PERFECTĂ Ghidul ayurvedic complet al sistemului minte-corp omenesc

  • Autor: Deepak Chopra
  • Editura: Paralela 45
  • Nr. pagini: 399
  • Format: 13x20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

În urmă cu mai bine de zece ani, Deepak Chopra, doctor în medicină, scria "Sănătatea perfectă", primul ghid practic care îşi propunea să ne dezvăluie cum poate fi stăpânită puterea de a vindeca a minţii umane, iar această carte a devenit bestseller naţional în SUA.


Ea descrie modul în care cele mai recente descoperiri din lumea fizicii şi a medicinei au confirmat cât de viabil era în continuare un sistem medical vechi de 5.000 de ani, elaborat în India antică, cunoscut sub numele de Ayurveda („să înţelegi taina vieţii″, în sanscrită).


"Sănătatea perfectă" îşi propune să descrie cum poate fi pusă în practică, zi de zi, înţelepciunea străveche transmisă prin Ayurveda.


În semn de preţuire pentru această operă clasică, autorul a elaborat această nouă ediţie, revizuită şi actualizată pentru a include cele mai recente cercetări din lumea medicală.


"Sănătatea perfectă" oferă un program complet, pas cu pas, pe care să se sprijine medicina sistemului minte-corp omenesc, conceput să servească nevoilor specifice ale fiecăruia dintre noi.


Acest plan complet este adaptat pentru fiecare individ în parte, astfel încât să restabilească echilibrul esenţial dintre organismul uman şi natură; să întărească legătura dintre minte şi corp şi să se folosească de puterea de vindecare cuantică pentru a transcende graniţele convenţionale ale bolii şi îmbătrânirii - pe scurt, pentru a dobândi sănătatea perfectă.

Informaţii adiţionale

Autor Deepak Chopra
Editura Paralela 45
Nr. pagini 399
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.