Knowledge is everything

Scapa de griji in cateva minute

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Scapa de griji in cateva minute

SCAPĂ DE GRIJI ÎN CÂTEVA MINUTE Fii sănătos şi fericit, folosind Tehnica Energetică de meridian

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Tehnicile Energetice de Meridian (T.E.M.) fac parte dintr-o nouă ramură a psihologiei, cunoscută sub numele de Psihologie Energetică.


Un (auto)tratament T.E.M. constă într-o combinaţie de exerciţii de respiraţie, afirmaţii şi tapotări (bateri uşoare, repetate) ale unor puncte determinate, situate pe meridianele energetice.


Paşii unui (auto)tratament T.E.M. sunt: identificarea problemei, evaluarea ei pe scala intensităţii emoţionale, echilibrarea respiraţiei, tapotarea glandei timus, tapotarea punctelor de pe meridianele energetice, însoţită de rostirea unor afirmaţii de vindecare şi de reevaluarea problemei, la final.


Se consideră că o problemă este rezolvată şi că a survenit vindecarea, atunci când valoarea intensităţii emoţionale a problemei respective este 0.


Succesul Metodei TEM este asigurat de rezultatele rapide (durata completă a unui tratament, pentru o problemă, este de numai câteva minute), eficiente (prin această metodă se poate scăpa permanent de problemele de sănătate) şi de sfera largă de aplicare.


Astfel, cu ajutorul Tehnicilor Energetice de Meridian se poate trata cu succes o varietate de afecţiuni şi tulburări, care include, dar nu se rezumă la următoarele probleme: • frici de toate tipurile, fobii, tulburări de alimentaţie, traume, depresii, durere cauzată de moartea cuiva drag,


• sentimente de vinovăţie, ruşine, disperare, gelozie, furie, supărare, ură, resentimente, mânie,


• sindroame de stres posttraumatic, blocaje de randament, stres, tensiuni, deficit de atenţie, obsesii,


• lăcomie, dependenţa de substanţe, astm, alergii, răceli, dureri de toate tipurile, surmenaj, oboseală, migrene, tulburări de somn, tulburări aferente menopauzei etc.


Putem spune că aproape că nu există nimic care să nu poată fi tratat cu TEM. În plus, este foarte uşor de dovedit acest lucru.

Informaţii adiţionale

Autor Reiner si Regina Franke
Editura For You
Nr. pagini 172
Format 14 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.