Knowledge is everything

Scapa de pietre la ficat si fiere

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Scapa de pietre la ficat si fiere

SCAPĂ DE PIETRE LA FICAT ŞI FIERE Un puternic instrument pentru redobândirea sănătăţii şi a stării de bine

  • Autor: Andreas Moritz
  • Editura: Benefica
  • Nr. pagini: 247
  • Format: 13 x 20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Ficatul este responsabil pentru sute de funcţii diferite şi este cel mai complex şi activ organ din corp.


Deoarece ficatul este însărcinat cu procesarea, transformarea, distribuirea şi menţinerea aprovizionării corpului cu „combustibil" vital, orice interferează cu aceste funcţii trebuie să aibă un impact serios, nociv, asupra sănătăţii ficatului şi a corpului ca întreg.


Cea mai puternică interferenţă provine de la prezenţa calculilor biliari. Aceştia reprezintă un risc major pentru sănătate, iar testele clinice standard nu dezvăluie aproape niciodată apariţia lor.


Câteva dintre universităţile cu cea mai avansată cercetare, precum John Hopkins University, descriu şi ilustrează calculii biliari în literatura lor de specialitate sau pe paginile lor de internet. Cercetătorii se referă la ele ca la „calculi biliari intrahepatici". Înţelegând modului în care calculii biliari contribuie la apariţia aproape a oricărui tip de boală şi prin efectuarea unor paşi simpli pentru a-i îndepărta, veţi fi responsabil de refacerea propriei dvs. sănătăţi şi vitalităţi.


Ficatul are un control direct asupra creşterii şi funcţionării fiecărei celule din corp. Orice tip de disfuncţionalitate, deficienţă sau formă de creştere anormală a celulelor se datorează în mare parte activităţii slabe a ficatului. Chiar şi atunci când şi-a pierdut până la 60% din eficienţa proprie, extraordinara structură a ficatului îi permite acestuia să funcţioneze. Cel puţin aşa arată valorile normale ale sângelui.


Oricât de înşelător ar fi acest aspect pentru pacient şi doctorul său, originea majorităţii bolilor poate fi uşor detectată la ficat.


Prin decongestionarea canalelor ficatului şi ale vezicii biliare, cele 60 până la 100 de miliarde de celule ale corpului vor putea să „respire” mai mult oxigen, să primească o cantitate mai mare de substanţe nutritive, să elimine în mod eficient produsele reziduale metabolice şi să menţină legături de comunicare perfectă cu sistemul nervos, sistemul endocrin şi cu toate celelalte părţi ale corpului.


Aproape fiecare pacient suferind de o boală cronică are o cantitate excesivă de calculi biliari. Un medic poate cu uşurinţă confirma aceasta prin recomandarea pacientului bolnav să efectueze acest proces de detoxifiere.


 După această cură de 6 zile, vă veţi simţi mai tânăr cu cel puţin 10 ani!

Informaţii adiţionale

Autor Andreas Moritz
Editura Benefica
Nr. pagini 247
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.