Knowledge is everything

Secretele prosperitatii

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Secretele prosperitatii

SECRETELE PROSPERITĂŢII Sfaturi pierdute şi redescoperite pentru succes în vremuri dificile

  • Autor: Napoleon Hill
  • Editura: Deceneu
  • Nr. pagini: 224
  • Format: 13,2 x 20

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

Cartea este formată dintr-o serie de articole scrise de Napoleon Hill între 1919 şi 1923 pentru publicaţia Success Magazine, al cărei editor a ajuns mai târziu.


Condus de dorinţa de a obţine succesul, Hill a lăsat în urmă viaţa plină de lipsuri pe care o ducea în Munţii Apalaşi, ajungând să aibă ca parteneri de afaceri oameni importanţi care, asemenea lui, aveau de spus poveşti de viaţă cu final fericit. Aceste articole se concentrează asupra filosofiei succesului, în viziunea lui Hill. Pornind de la gândurile şi experienţele a numeroase persoane influente, autorul le arată cititorilor cum să-şi croiască drumul spre prosperitate.


Multe dintre scrierile reunite în această carte au reprezentat surse de inspiraţie pentru alţi autori cunoscuţi şi au stat la baza a numeroase bestselleruri. Parcurgându-le, cititorii vor descoperi principiile menite să-i ghideze în calea spre succes. De fapt, ele reprezintă o sinteză a teoriilor lui Napoleon Hill, o selecţie a celor mai bune idei ale sale şi o reprezentare a filosofiei create de el, cu privire la felul în care orice persoană obişnuită poate obţine succesul, dacă îşi doreşte asta cu adevărat.


Napoleon Hill (1883‑1970) a fost un celebru autor american de cărţi motivaţionale. A trecut de la jurnalistică la drept, a lucrat pentru Andrew Carnegie şi, evoluând rapid, a ajuns să le ia interviuri unor oameni de afaceri, lideri şi preşedinţi precum Henry Ford, Thomas Edison, Woodrow Wilson sau Franklin D. Roosevelt. Preocupările lui Hill au vizat convingerile personale ale individului şi rolul lor în atingerea succesului.


Ca rezultat al cercetărilor întreprinse în calitate de reporter şi la imboldul lui Andrew Carnegie, autorul a formulat „filosofia împlinirii“, reluată în multe dintre cărţile sale, cu scopul de a dezvălui calea spre reuşită, formula prin care orice om se poate realiza atât în plan material, cât şi spiritual.


Deşi concepute cu mult timp în urmă, ideile lui Napoleon Hill sunt, în continuare, fundamentale pentru domeniul dezvoltării personale.


Cea mai cunoscută lucrare a lui Napoleon Hill este "De la idee la bani", fiind totodată una dintre cele mai vândute cărţi din toate timpurile.

Informaţii adiţionale

Autor Napoleon Hill
Editura Deceneu
Nr. pagini 224
Format 13,2 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.