Knowledge is everything

Secretul bogatiilor

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Secretul bogatiilor

SECRETUL BOGĂŢIILOR

  • Autor: Napoleon Hill
  • Editura: Curtea Veche
  • Nr. pagini: 255
  • Format: 13x20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Această carte este o descriere clară a formulei prin care puteţi să beneficiaţi pe deplin de Secretul Bogăţiilor - care-ar trebui să deschidă porţile soluţiilor la toate problemele dumneavoastră, care vă va ajuta să vă transformaţi vechile eşecuri în valori nepreţuite şi vă va conduce spre obţinerea celor Douăsprezece Mari Bogăţii, printre care se numără şi siguranţa economică.


Este un inventar al bogăţiilor pe care Andrew Carnegie le-a lăsat pentru a fi împărţite acelora pregătiţi să le primească, însoţit de instrucţiuni detaliate cu ajutorul cărora le puteţi obţine şi folosi.


Este o descriere a mijloacelor prin care puteţi beneficia pe deplin de educaţia, de experienţa şi de competenţele tehnice ale acelora de a căror cooperare s-ar putea să aveţi nevoie pentru a vă atinge scopurile majore în viaţă; vă veţi asigura astfel mijloacele practice prin care să puteţi compensa dezavantajele unei educaţii necorespunzătoare, să vă atingeţi cele mai înalte obiective şi să obţineţi un succes la fel de mare ca al acelora care au fost binecuvântaţi cu o bună educaţie şcolară. Vă oferă privilegiul utilizării filozofiei succesului, constituite în baza experienţelor de viaţă, prin încercare şi eroare, a sute de oameni străluciţi.


Este un plan definit, în baza căruia orice angajat poate să avanseze în carieră şi să obţină un venit superior, cu cooperarea deplină şi consimţământul patronului.


Este un plan definit, prin care toţi cei care muncesc la un moment dat pentru alţii pot să intre într-o afacere sau profesiune pe cont propriu, cu şanse de succes peste medie.


Este un plan definit, prin care orice om de afaceri îşi poate transforma clienţii în parteneri fideli, iar prin cooperarea lor cordială îşi poate găsi noi clienţi, care-i vor deveni fideli în acelaşi mod.


Este un plan definit, prin care agenţii de vânzări ce vând produse sau servicii cum ar fi asigurările de viaţă pot să-şi transforme cumpărătorii în lucrători binevoitori, care-i vor ajuta să găsească noi clienţi.


Este un plan definit, prin care orice întreprinzător poate să-şi găsească prieteni printre angajaţi, iar acest fapt poate să-i permită să-şi facă afacerea mai profitabilă, atât pentru sine, cât şi pentru angajaţii săi.


                                  Napoleon Hill

Informaţii adiţionale

Autor Napoleon Hill
Editura Curtea Veche
Nr. pagini 255
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.