Knowledge is everything

Secretul libertatii

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Secretul libertatii

SECRETUL LIBERTĂŢII

  • Autor: Napoleon Hill
  • Editura: Curtea Veche
  • Nr. pagini: 239
  • Format: 13x20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

În 1938, imediat după publicarea best-sellerului "De la idee la bani", Napoleon Hill face o mare destăinuire, spunând că a reuşit să-l convingă pe Diavol să-şi dezvăluie lucrarea.


Manuscrisul rezultat de aici, "Secretul libertăţii", s-a dovedit atât de controversat, încât a fost tăinuit mai bine de 70 de ani. Sharon Lechter a reuşit însă, cu puţin timp în urmă, să aducă această carte importantă în atenţia noastră, a tuturor, adnotând-o pe înţelesul cititorului contemporan.


Făcând uz de bine-cunoscuta sa capacitate de a revela adevărata natură a omului, Napoleon Hill întreprinde multiple cercetări şi identifică cele mai mari obstacole pe care le putem întâmpina în timp: frica, furia, invidia, obiceiul de a tărăgăna lucrurile şi altele de acelaşi gen. Aceste piedici, spune autorul, coincid cu mijloacele prin care-şi săvârşeşte Diavolul lucrarea, aşa că, dacă vrem să cunoaştem împlinirea în viaţă, trebuie să învăţăm să le depăşim.


Fascinantă, provocatoare şi bogată în dezvăluiri, cartea "Secretul libertăţii" vă arată cum să vă croiţi calea spre izbăvire, spre o existenţă armonioasă şi împlinită, într-o lume în care teama şi nesiguranţa pândesc mintea omului la orice pas.

Informaţii adiţionale

Autor Napoleon Hill
Editura Curtea Veche
Nr. pagini 239
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.