Knowledge is everything

Sfideaza gravitatia

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Sfideaza gravitatia

SFIDEAZĂ GRAVITAŢIA A vindeca dincolo de limitele raţiunii

  • Autor: Caroline Myss
  • Editura: For You
  • Nr. pagini: 259
  • Format: 14 x 20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Cu toţii ajungem la un moment dat să avem nevoie să fim vindecaţi – o experienţă traumatică sau o dezamăgire profundă ne copleşeşte, îngropând durerea adânc înăuntru, unde rămane ascunsă zile, luni, poate ani.


În "Sfidează gravitaţia", autoarea pune la îndoială metoda convenţională de vindecare, care susţine ca putem găsi întotdeauna motive care explică de ce lucrurile se întampla asa cum se întamplă.


Nu putem. Si acum este momentul să exploram un model de vindecare care ne poartă catre adevăruri mai profunde şi mai eficiente.


Extrase din experienţa sa de învăţător şi vindecator intuitiv, Myss ne relatează povestiri adevarate din viaţa unor oameni consideraţi a fi în "faza terminală" şi care, printr-un miracol, au supravieţuit bolii lor.


Inspirată de acesti oameni obisnuiţi, care au depasit o gama largă de tulburări fizice si psihologice – de la cancer la diabet avansat – Myss foloseste înţelepciunea marilor mistici, ale caror scrieri ofera o înţelegere mai profunda a aspectelor spirituale ale vindecarii.


Pe baza acestor studii, Myss prezintă un model de vindecare ce aduce o înţelegere a relaţiei dintre cele şapte pasiuni întunecate ale noastre şi cele sapte haruri interioare. Integrat în această metodă mistică de vindecare este angajamentul sufletului, pe care-l experimentăm încetând să mai căutăm în mod inutil raţiunea şi logica şi acţionand în armonie cu legile mistice care ne guvernează vieţile.


Această cunoaştere deţine cheia către a înţelege ce înseamnă să sfidezi gravitaţia şi să depăsesti limitele gândirii convenţionale. Astfel, veţi înţelege cum să puneţi capăt suferinţei personale şi veţi găsi curajul să vă cladiţi o nouă viată.


Această carte vă învaţă că este posibil să vă vindecaţi pe voi şi pe ceilalţi, cu ajutorul graţiei divine.

Informaţii adiţionale

Autor Caroline Myss
Editura For You
Nr. pagini 259
Format 14 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.