Knowledge is everything

Si adevarul va va elibera vol.2

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Si adevarul va va elibera vol.2

... ŞI ADEVĂRUL VĂ VA ELIBERA - VOL.2

  • Autor: David Icke
  • Editura: Daksha
  • Nr. pagini: 450
  • Format: 13 x 20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

David Icke este binecunoscut cititorilor din întreaga lume datorită caracterului curajos şi nonconformist pe care îl transmite şi cărţilor sale.


Deşi cel mai adesea informaţiile pe care le expune sunt cu mult mai mult decât ar putea accepta vreodată mintea noastră, el nu face decât să prezinte adevărul dezbrăcat de orice figură de stil, exact aşa cum l-a descoperit după o viaţă întreagă de căutări.


Departe de a se lăsa intimidat de reacţiile de dezaprobare pe care e conştient că le trezeşte peste tot în jurul său, David Icke continuă în "...Şi adevărul vă va elibera" să ne prevină în legătură cu planurile groteşti pe care „clica de la conducere” sau „guvernul din umbră” (aşa cum obişnuieşte să numească grupul malefic ce subordonează omenirea) le nutreşte cu o încredere şi precizie bolnavă pentru noi toţi, cei care trăim in această lume. Ei duc neîncetat împotriva noastră o luptă la fel de periculoasă ca cele mai crunte războaie.


Pentru că e o luptă disimulată în pace şi libertate, şi nici n-o băgăm de seamă. Iar dacă nu vom lua parte, fiecare dintre noi, la această luptă, refuzându-le să gândească pentru noi şi să hotărască în locul nostru, atunci suntem părtaşi la planurile lor şi îi ajutăm să ne preschimbe în roboţi de bună voie. Iar primul pas în această luptă este să acceptăm că ei există.

Informaţii adiţionale

Autor David Icke
Editura Daksha
Nr. pagini 450
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.