Knowledge is everything

Solutia de tapotare

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Solutia de tapotare

SOLUŢIA DE TAPOTARE pentru pierdere în greutate şi încredere în propriul corp Ghidul femeii pentru a se stresa mai puţin, a cântări mai puţin şi a iubi mai mult

  • Autor: Jessica Ortner
  • Editura: Act şi Politon
  • Nr. pagini: 304
  • Format: 14,5 x 22,5

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Multe femei îşi trăiesc vieţile crezând că nu pot dobândi ceea ce îşi doresc până nu schimba unele dintre acele lucruri care le fac nefericite.


Trebuie să îşi stabilească o carieră înainte de a căuta o relaţie. Trebuie să găsească dragostea înainte de a se simţi împlinite. Trebuie să se streseze peste măsură până când rezolvă toată lista de sarcini.


Dar de departe, cea mai comună condiţie pe care femeile o adoptă este cea cu privire la scăderea în greutate - fără dragoste, fără sex, fără fericire până ce nu scad în greutate.


Jessica Ortner vă oferă o variantă mai bună. Folosind tapotarea, cunoscută şi sub denumirea de Emoţional Freedom Technique (Tehnica de eliberare emoţională) autoarea vă ghidează printr-un proces care să vă ajute să scăpaţi de stres pentru a putea scăpa de kilogramele în plus - fără diete, privaţiuni sau exerciţii extreme. Folosindu-se de efortul pe care l-a făcut cu propria scădere în greutate şi de poveştile de succes ale câtorva dintre miile de femei alături de care a lucrat, Jessica Ortner nu vă învaţă doar bazele tapotării, ci şi cum să utilizaţi această tehnică pentru a vă adresa celor mai profunde aspecte ale greutăţii dumneavoastră şi provocărilor cu adevărat valoroase. Învăţaţi cum sâ depăşiţi câteva dintre cele mai întâlnite obstacole în calea propriei scăderi în greutate.


Luaţi-vă adio de la pofte, panică şi neîncrederea în sine care vă ţin captive într-o luptă constantă împotriva propriului corp.


Programul se bazează pe o cercetare extinsă asupra beneficiilor şi succesului tapotării. Precum şi a hormonilor implicaţi în creşterea stresului şi a greutăţii.


De la aspectul emoţional al mâncatului compulsiv şi al poftelor, până la cum să găsiţi plăcerea de a face exerciţii, Jessica Ortner acoperă toate faţetele acestei probleme.

Informaţii adiţionale

Autor Jessica Ortner
Editura Act şi Politon
Nr. pagini 304
Format 14,5 x 22,5

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.