Knowledge is everything

Spune pot si vei putea

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Spune pot si vei putea

SPUNE "POT" ŞI VEI PUTEA

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Cartea Spune „pot“ şi vei putea! este o pledoarie pentru tenacitate, pentru învingerea temerilor şi pentru cultivarea unei gândiri optimiste.


Este, până la urmă, o pledoarie pentru viaţă, cu nelipsitele ei probleme — care, de altfel, sunt menite să ne formeze, nu să ne îngenuncheze.


Cu fiecare obstacol pe care îl depăşim, ne regăsim mai puternici. În vederea consolidării încrederii în forţele proprii, Norman Vincent Peale lansează ideea de a ne rezolva dificultăţile prin raţionament, adoptând soluţii pe care, în mod obişnuit, nu le avem în vedere.


Autorul ne îndeamnă să ne menţinem sănătatea spirituală, să folosim anticipaţia pozitivă pentru a obţine ceea ce ne dorim şi, mai ales, să ne identificăm forţa interioară, reuşind, astfel, să trecem peste orice greutate.


În cei peste 60 de ani de activitate susţinută, în care a scris cărţi, a participat la emisiuni radiofonice şi a ţinut discursuri în faţa publicului larg, dr. Norman Vincent Peale şi-a făcut milioane de adepţi şi de prieteni, de la preşedinţi de corporaţii până la artişti, moderatori din media şi oameni obişnuiţi.


A scris peste 40 de lucrări care s-au bucurat de o primire extraordinară din partea publicului.

Informaţii adiţionale

Autor Norman Vincent Peale
Editura Curtea Veche
Nr. pagini 312
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.