Knowledge is everything

Supa de pui pentru suflet Ingeri printre noi

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Supa de pui pentru suflet Ingeri printre noi

SUPĂ DE PUI PENTRU SUFLET ÎNGERI PRINTRE NOI 101 poveşti inspiraţionale despre miracole, credinţă şi răspunsuri la rugăciuni

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

Îngerii trăiesc printre noi. Îi putem descoperi dacă ne deschidem faţă de ei şi dacă le invocăm ajutorul.


Aceste 101 poveşti te vor ului. Printre ele vei găsi:


• Povestea unui băieţel rănit, rătăcit prin pădure, care este salvat din calea unei cete de mistreţi agresivi de un câine al familiei. Abia mai târziu îşi aminteşte el că animalul murise cu doi ani înainte.


• Povestea unui bărbat întâmpinat, la înmormântarea fiului său de care se înstrăinase, de asistentul unui pastor. În final se dovedeşte că nimeni din biserica respectivă nu îl cunoştea.


• Povestea unei fete care este salvată din calea unui agresor de către vecinul ei, un membru al Beretelor Verzi, care îşi parchează motocicleta pe aleea din faţa casei sale. Fata află mai târziu că soldatul lupta într-o ţară de peste ocean şi că nu se întorsese acasă.


• Povestea unei femei însărcinate aparent sănătoase, avertizată de spiritul mamei sale decedate să meargă de urgenţă la spital, întrucât viaţa fiului ei nenăscut este în pericol.


• Povestea unui bărbat cu multiple arsuri programat pentru o operaţie chirurgicală, care ascultă recomandarea unui înger de a se ruga la Dumnezeu. A doua zi dimineaţa, când se prezintă la spital pentru operaţie, se dovedeşte că arsurile sale sunt complet vindecate.


• Povestea unei tinere care conduce singură noaptea într-un oraş străin şi este ghidată direct la o secţie de poliţie când un atacator îi ciocneşte intenţionat maşina.                                               


                                                                                     Schimbă-ţi viaţa poveste cu o poveste.

Informaţii adiţionale

Autor Jack Canfield, Mark Victor Hansen, Amy Newmark
Editura Adevar Divin
Nr. pagini 404
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.