Knowledge is everything

Supa de pui pentru suflet

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Supa de pui pentru suflet

SUPĂ DE PUI PENTRU SUFLET Poveşti adevărate de viaţă care deschid inima şi trezesc spiritul

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Au trecut peste două decenii de când Jack Canfield şi Mark Victor Hansen, doi dintre cei mai îndrăgiţi vorbitori inspiraţionali din America, şi-au publicat primul volum din seria "Supă de pui pentru suflet".


La ora actuală, această serie de cărţi este una dintre cele mai iubite în lume, continuând să inspire milioane de oameni prin poveştile sale care trezesc speranţa în triumful spiritului uman.


Fiecare poveste din acest volum devenit clasic a fost atent selecţionată şi ilustrează ceea ce putem face cu viaţa noastră, iluminându-ne totodată calea.


Dacă doreşti să îţi lărgeşti orizonturile, să îţi inspiri un prieten sau să îi predai o lecţie importantă de viaţă unui copil, vei găsi cu siguranţă povestea potrivită în această serie de cărţi, Supă de pui pentru suflet, o veritabilă comoară plină de perle de înţelepciune care trezesc inima şi emoţionează.


Redescoperă puterea inspiraţiei prin citirea acestor poveşti atemporale legate de miracolele care se produc în fiecare zi şi care descriu tot ce poate fi mai frumos şi mai înălţător în spiritul uman.


Indiferent dacă abia ai descoperit ciclul „Supă de pui pentru suflet” sau dacă eşti un fan mai vechi al acestuia, volumul de faţă te va inspira să devii un om mai bun, să îţi atingi potenţialul suprem, să îţi împărtăşeşti iubirea şi să îmbrăţişezi întreaga lume din jurul tău.

Informaţii adiţionale

Autor Jack Canfield, Mark Victor Hansen
Editura Adevar Divin
Nr. pagini 331
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.