Knowledge is everything

Superalimente

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Superalimente

SUPERALIMENTE Rx Paisprezece alimente care vă vor schimba viaţa

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

Pornind de la ideea că paisprezece alimente – numite SuperAlimente – conţin toţi nutrienţii de care un om obişnuit ar avea nevoie, dr. Steven Pratt trasează cadrul unui program amplu de alimentaţie la capătul căruia sănătatea şi forma fizică excelentă sunt garantate.


Fasolea, afinele, broccoli, ovăzul, portocalele, dovleacul, somonul sălbatic, soia, spanacul, ceaiul, roşiile, carnea de curcan, nucile şi iaurtul sunt aliaţi de nădejde împotriva afecţiunilor de tot felul, împotriva îmbătrânirii sau chiar a cancerului.


În lumea anglo-saxonă, simbolul Rx indică acele medicamente care nu se pot cumpăra decât pe bază de prescripţie medicală, devenind astfel sinonim pentru mulţi cu o cale sigură către sănătate.


Astfel trebuie citită şi SuperAlimente Rx, ca o lungă şi captivantă reţetă, un melanj în care se îmbină explicaţiile atent documentate, dovezile ştiinţifice, studiile clinice şi recomandările de preparate culinare care mai de care mai delicioase, propuse de cunoscuţi maeştri bucătari.


Această carte pune aceste instrumente în mâinile voastre şi pe farfurie, pentru a va oferi mai multa energie, o mai mare protecţie împotriva bolii şi un stil de viaţă sănătos acum şi pentru viitor.

Informaţii adiţionale

Autor Steven G.Pratt, Kathy Matthews
Editura Curtea Veche
Nr. pagini 388
Format 15 x 22

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.