Knowledge is everything

Supermintea cuantica

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Supermintea cuantica

SUPERMINTEA CUANTICĂ Formula iertării

  • Autor: Burt Goldman
  • Editura: ESP SYSTEM
  • Nr. pagini: 168
  • Format: 14,5 x 21

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Vorbesc despre lucruri pe care le cunosc şi că scriu acum doar pentru că aş dori să am un efect benefic asupra fiecărei persoane de pe planetă; atât de important este acest material.


Bineînţeles, voi vorbi și despre iertare şi răscumpărare, dar mai întâi voi recapitula conceptul de salturi cuantice care te va ajuta să aplici ușor terapia vieților trecute și vei afla cum să faci regresii, pentru a elimina acele ancore invizibile care te pot împidica acum să evoluezi. Iertarea are o mare putere.


Să te absolvi de o anumită faptă înseamnă să te ierți pe tine însuți – să renunți la noțiunea de a te pedepsi pe tine însuți prin faptă sau gând. Te poți ierta pe tine însuți pentru toate erorile din trecut, căci ești o persoană diferită acum.


Iartă-te pe tine însuți, căci nu ai fi putut să faci lucrurile în niciun alt fel. Iartă-te pe tine însuți, căci nu le vei mai face niciodată în acel fel. Ești mai matur. Iartă-te pe tine însuți. Cheia se află în propria ta imaginație, căci aici rezidă vina, sau păcatul și pedeapsa.


Ai încredere în acea abilitate a minții tale de a crea imagini: Imaginează-ți că te-ai iertat și vei fi iertat. Spun asta deoarece tu eşti cea mai importantă persoană din lume pe care trebuie s-o ierţi, şi singura persoană care poate face acest lucru, tu însuţi.


Terapia vieților trecute ar putea fi răspunsul căutat, la multe din problemele tale, deoarece terapia vieților trecute este una dintre cele mai bune metode de a rezolva probleme.


Oamenii cu probleme financiare găsesc adesea că răspunsurile vin dintr-o situaţie a unei vieţi trecute.


Sper că vei găsi această carte ca fiind pătrunzătoare şi nepreţuită pentru calea ta personală şi spirituală spre iluminare.


Îți urez să ai o viață plină de minunății și aştept cu bucurie să te întâlnesc în vieţile noastre viitoare.


                                               • Burt Goldman

Informaţii adiţionale

Autor Burt Goldman
Editura ESP SYSTEM
Nr. pagini 168
Format 14,5 x 21

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.