Knowledge is everything

Taina dezvaluita a celei de-a doua veniri in glorie a lui iisus hristos

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Taina dezvaluita a celei de-a doua veniri in glorie a lui iisus hristos

TAINA DEZVĂLUITĂ A CELEI DE-A DOUA VENIRI ÎN GLORIE A LUI IISUS HRISTOS

  • Autor: Jakob Lorber
  • Editura: Shambala
  • Nr. pagini: 186
  • Format: 14,5 x 21

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

În contextul actual al lumii în care trăim – lume în care fiinţele umane au ajuns să fie din ce în ce mai înstrăinate de Dumnezeu şi sunt tot mai rele şi cu inimile împietrite – cunoaşterea profeţiilor cu privire la aşa-zisele „vremuri din urmă” (pe care, aşa cum ne putem da seama cu uşurinţă, acum deja le trăim cu toţii) dobândeşte pentru noi o importanţă majoră.


O mare parte dintre aceste revelaţii sunt prezentate în textul Apocalipsei Sfântului Ioan.


Acesta este şi motivul pentru care vă oferim, în lucrarea de faţă, o uimitoare interpretare a Apocalipsei şi a anumitor pasaje ale Scripturii, aşa cum i-au fost revelate de către Iisus Hristos „scribului lui Dumnezeu”, Jakob Lorber.


Aşa cum el însuşi mărturiseşte, toate acestea i-au fost oferite atât pentru îndreptarea, cât şi pentru mântuirea fiinţelor umane care s-au abătut de la calea cea dreaptă (dumnezeiască), dar sunt totuşi capabile să îşi dea seama de această rătăcire.


Exemplele vii şi pildele pline de înţelepciune ce ne sunt oferite fac deja ca această interpretare a mesajului apocaliptic să devină limpede şi accesibilă tuturor acelora care aspiră din toate puterile să descopere în ce lume trăiesc şi ce cale divin inspirată trebuie să urmeze în această viaţă.


Ne putem da astfel seama că Bunul Dumnezeu, atât prin intervenţia Sa directă, cât şi prin faptele exemplare . ale aleşilor Săi, are deja în vedere, în planul Său dumnezeiesc, îndreptarea, şi nu moartea păcătoşilor. Iată că, în felul acesta, Dumnezeu ne întinde tuturor, mereu, plin de milă, mâna Sa atotputernică, spre a ne susţine, spre a ne inspira, spre a ne ajuta să ne transformăm neîntârziat în bine şi, mai ales, spre a contribui în felul acesta la o urgentă transformare în bine a acestei lumi.

Informaţii adiţionale

Autor Jakob Lorber
Editura Shambala
Nr. pagini 186
Format 14,5 x 21

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.