Knowledge is everything

Terapia cu flori

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Terapia cu flori

TERAPIA CU FLORI Primiţi îngerii naturii în viaţa voastră

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

„Terapia cu flori” este arta de a lucra cu flori, esenţe florale şi îngeri pentru vindecare, manifestare şi abundenţă.


Cu natura ca aliat, visurile voastre pot într-adevăr să se împlinească!În această carte utilă, Doreen Virtue şi Robert Reeves ne oferă informaţii aprofundate despre 88 de flori, ilustrate cu fotografii color splendide. Veţi afla despre proprietăţile energetice şi vindecătoare ale florilor, veţi descoperi ce îngeri sunt conectaţi cu fiecare dintre ele şi veţi învăţa să asociaţi diferite specii de flori cu fiecare chakră. În plus, veţi găsi un mesaj „canalizat” pentru sprijin direct de la fiecare floare.


Veţi fi călăuziţi prin metodele de curăţare energetică şi veţi învăţa să realizaţi o şedinţă de citire în Terapia cu flori. În timp ce florile au o energie care trebuie experimentată, trăită, nu este absolut necesar să aveţi la îndemână şi să folosiţi flori vii pentru asta.


Fotografiile din carte, impregnate cu energie vindecătoare, sunt tot ce vă trebuie pentru a începe călătoria. Prin urmare, fi e că sunteţi, fi e că nu sunteţi familiarizaţi cu plantele şi cu florile, Terapia cu flori poate începe să vă schimbe în bine ziua… şi să vă aducă binecuvântări în viaţă!

Informaţii adiţionale

Autor Doreen Virtue, Charles Virtue
Editura Adevar Divin
Nr. pagini 208
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.