Knowledge is everything

Terapia Gerson

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Terapia Gerson

TERAPIA GERSON Pentru vindecarea cancerului şi a altor afecţiuni cronice

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Medicina modernă este împărţită în două. O jumătate, susţinută de tehnologia de vârf, dă rezultate strălucite în privinţa afecţiunilor acute şi a urgenţelor. Cealaltă jumătate, care se ocupă de afecţiunile cronice degenerative, bate pasul pe loc, incapabilă să ofere ceva mai mult decât tratamentul simptomatic pentru cele mai răspândite şi mai grave afecţiuni, de la cancer până la afecţiunile cardiace şi hipertensiune, de la diabet şi artrită la obezitatea morbidă.


Toată lumea e convinsă că aceste „afecţiuni ale civilizaţiei moderne” sunt nu doar incurabile, ci şi inevitabile.


Terapia Gerson pentru vindecarea cancerului şi a altor afecţiuni cronice contrazice toate afirmaţiile de acest gen. Fiind un ghid complet de teoria şi practica Terapiei Gerson, creată în urmă cu peste 80 de ani de doctorul Max Gerson (1881-1959), cartea demonstrează că alimentaţia nesănătoasă, săracă din punct de vedere nutriţional şi toxică este principala cauză a îmbolnăvirii populaţiei din ultimii ani.


Aici veţi găsi soluţia, sub forma unui program nutriţional strălucit, de mare precizie, care elimină cauzele de substrat ale bolilor, ducând la vindecări de durată.


Eficienţa acestui program a fost dovedită în vindecarea multor tipuri de cancer şi a altor afecţiuni degenerative.


Charlotte Gerson, fiica doctorului Max Gerson, cel care a elaborat Terapia Gerson, a dus mai departe opera tatălui ei, înfiinţând în 1977 Institutul Gerson.


Această organizaţie nonprofit are drept scop educarea şi pregătirea oamenilor în înţelegerea Terapiei Gerson, un tratament alternativ şi netoxic pentru cancer şi alte boli degenerative cronice.


Beata Bishop, scriitoare şi psihoterapeută, este chiar una dintre persoanele vindecate de cancer prin Terapia Gerson, în 1981.

Informaţii adiţionale

Autor Charlotte Gerson, Beata Bishop
Editura Trei
Nr. pagini 516
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.