Knowledge is everything

Teze antroposofice

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Teze antroposofice

TEZE ANTROPOSOFICE

  • Autor: Rudolf Steiner
  • Editura: Univers Enciclopedic
  • Nr. pagini: 184
  • Format: 13x20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Misiunea lui Mihael în evoluţia omenirii este aceea de a face omenirea să devină conştientă de dubla sa natură. Dezvoltarea unilaterală a concepţiei materialiste despre corp şi a lume l-au îndepărtat pe om de natura eterică şi spirituală a fiinţei sale.


Deşi la prima vedere lectura tezelor poate părea aridă, ea devine, cu ajutorul scrisorilor care le însoţesc, mai uşor de înţeles. Bucuria şi revelaţiile pe care tezele le prilejuiesc pot naşte entuziasmul cel mai pur, asemănător celui trezit în sunetul cercetătorului de o descoperire ştiinţifică. Căci antroposofia este ştiinţă a spiritului. Astfel. totul se poate citi pe nerăsuflate, ca un roman.


Trebuie rezervate însă timp şi dispoziţie sufletească pentru o contemplare şi meditare liniştită a fiecărei teze, a fiecărui pasaj în lumina antroposofiei. Aici se ascund taine profunde despre om şi Cosmos, care te pot îmbogăţi şi lumina sufleteşte. Poţi ajunge să prezinţi, chiar să cunoşti esenţa libertăţii şi a fiinţei umane. Pe măsură ce avansezi în cunoaştere, lumina aceasta se poate intensifica. Nimic însă fără Christos, nimic fără Dumnezeu!

Informaţii adiţionale

Autor Rudolf Steiner
Editura Univers Enciclopedic
Nr. pagini 184
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.