Knowledge is everything

Toate sufletele trec dincolo

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Toate sufletele trec dincolo

TOATE SUFLETELE TREC DINCOLO Din cuvântul şi înţelepciunea lui Edgar Cayce

  • Autor: Robert Smith
  • Editura:
  • Nr. pagini: 280
  • Format: 13 x 20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Cartea acopera o larga gama de subiecte vitale, de la astrologie, relatii umane si bunastare la bine si rau, natura mintii, scopul vietii... si multe, multe altele.


În analele misticismului, foarte putini clarvazatori pot egala puterea durabila si profunda perspectiva al lui Edgar Cayce.


Un filozof clarvazator de o vasta cuprindere si blânda purtare, Cayce si-a devotat viata pentru a raspunde întrebarilor a zeci de mii de oameni care cautau sfat în cautarile lor spirituale si treburile personale.


Perceptiile sale revolutionare despre esenta vindecarii, despre vise, karma si reîncarnare au servit pentru a informa si transforma destine nestiute. Dar profetiile sale rostite în stari de transa psihica, erau adesea obscure si dificile de înteles.


Nimeni nu stie mai multe despre opera acestui maret vizionar mai bine decât A. Robert Smith, editorul memoriilor sale. Acum, pentru prima oara, el decodeaza aceste enigmatice perceptii psihice si le traduce într-un format simplu de întrebare si raspuns.


Autorizat de Fundatia Edgar Cayce si de Asociatia pentru Cercetare si Iluminare, Toate sufletele trec dincoloacopera o larga gama de subiecte vitale, de la astrologie, relatii umane si bunastare la bine si rau, natura mintii, scopul vietii... si multe, multe altele.


Aici în sfârsit exista un însotitor crucial si totusi lucid al mostenirii esentiale si întelepciunii inspirate a lui Edgar Cayce.

Informaţii adiţionale

Autor Robert Smith
Editura Nu
Nr. pagini 280
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.