Knowledge is everything

Totul despre reflexologie

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Totul despre reflexologie

TOTUL DESPRE REFLEXOLOGIE Ghidul suprem al reflexologiei

  • Autor: Louise Keetl
  • Editura: Adevar Divin
  • Nr. pagini: 400
  • Format: 14 x 17

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Cartea de faţă îşi propune să îţi ofere o perspectivă cuprinzătoare asupra reflexologiei şi o viziune holistică asupra stării de sănătate, care include dieta şi schimbarea stilului de viaţă. Ea descrie o întreagă gamă de tehnici de tratament care te pot ajuta pe tine, prietenii şi familia ta, şi care sunt potrivite pentru toate vârstele.

După o introducere în maniera de operare a reflexologiei şi după prezentarea paşilor pregătitori esenţiali, Părţile a patra, a cincea şi a şasea îţi vor oferi numeroase suite de reflexologie a labei piciorului şi de tratament al zonelor de putere.

Partea a şaptea îţi va prezenta astfel de suite pentru zonele de pe mâini

Toate suitele de tratament prezentate sunt uşor de pus în aplicare şi sunt exact cele practicate de specialişti

Tratamentele de reflexologie a labei piciorului şi suitele de tratament specializat pot fi aplicate zilnic, din două în două zile, săptămânal, sau ori de câte ori doreşti. Tratamentul general al labei piciorului prezentat în Partea a patra (vezi paginile 136-167) acoperă toate sistemele şi părţile corpului şi poate alina majoritatea afecţiunilor. În plus, reduce efectele reacţiei la stres asupra corpului.

În Partea a cincea vom insista asupra afecţiunilor specifice şi vom descrie anumite tratamente ale zonelor de putere care te vor ajuta să îţi tratezi afecţiunile comune, de la acnee şi astm la psoriazis şi durerile de gât.

Partea a şasea descrie suite de tratament specializat, dar insistă inclusiv asupra stărilor de spirit şi asupra emoţiilor, oferind indicaţii speciale pentru tratamentul aplicat copiilor, femeilor, bărbaţilor, femeilor însărcinate, oamenilor în vârstă şi cuplurilor. Aceste suite te vor ajuta să îţi ajustezi tratamentele în funcţie de problemele medicale şi bolile pe care doreşti să le vindeci.

Reflexologia mâinilor este ideală pentru tratamentul asupra propriului corp, pentru oamenii vârstnici, pentru tratamentele scurte de câteva minute sau atunci când te afli în mişcare, dar şi pentru inducerea unei stări de relaxare profundă.

Suita tratamentului general (vezi paginile 374-389) corespunde nevoilor tuturor oamenilor şi reprezintă o experienţă minunată pe care o poţi oferi altora sau de care te poţi bucura personal. Lucrul cu propriile mâini îţi conferă energie şi putere.

Reflexologia este o terapie sigură şi delicată care activează mecanismele de autovindecare ale corpului şi ajută la combaterea stresului.

Această carte extrem de cuprinzătoare conţine tot ce trebuie să ştii despre acest subiect, inclusiv despre hărţile mâinilor şi labelor picioarelor, despre tehnicile pe care trebuie să le aplici la nivelul punctelor reflexe, sfaturi despre felul în care trebuie să te pregăteşti pentru o şedinţă de reflexologie şi suite de mişcări pas cu pas pentru tratarea întregului corp.

Cartea conţine un director detaliat şi instrucţiuni referitoare la maniera în care poţi alina sau vindeca simptomele celor mai comune boli, de la problemele digestive la cele ale pielii, plus o gamă de tratamente specializate pentru copii, cupluri şi oameni în vârstă.

Pe scurt, dacă ai această carte, nu vei mai avea vreodată nevoie de un alt ghid de reflexologie.

Detalii

CUPRINS

Partea întâi: Introducere 6

Partea a doua: Cum operează reflexologia 36

Partea a treia: Pregătirea pentru reflexologie 82

Partea a patra: Tratamentul de reflexologie 118

Partea a cincea: Reflexologia pentru afecţiuni comune 168

Partea a şasea: Reflexologia specializată 252

Partea a şaptea: Tratamentul aplicat palmelor 350

Index 390

Mulţumiri 400

Informaţii adiţionale

Autor Louise Keetl
Editura Adevar Divin
Nr. pagini 400
Format 14 x 17

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.