Knowledge is everything

Totul va fi bine

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Totul va fi bine

TOTUL VA FI BINE Manualul optimistului desăvârşit

  • Autor: Emily Joy
  • Editura: Humanitas
  • Nr. pagini: 253
  • Format: 13x20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Emily Joy nu-şi găseşte niciodată liniştea. Medic generalist cu o familie tot mai mare, cu un soţ care are o viziune cam sumbră asupra vieţii şi cu un cabinet plin de pacienţi, ea a fost cruţată de monotonia serilor petrecute cu un pahar de vin în mână şi cu un singur gând în minte: cel de a se concentra la temele şcolare de a doua zi ale copiilor.


Cu toate acestea, conducându-i pe cititori într-o călătorie emoţionantă, deseori amuzantă care porneşte din curtea unui spital din agitata Sierra Leone, ţară pe atunci sfâşiată de războiul civil, pentru a-i duce tocmai în mijlocul haosului familial din bucătăria unei locuinţe obişnuite, autoarea îşi propune cu hotărâre să descopere însuşi sensul existenţei şi concluzionează că, oricât am filozofa, numai satisfacerea necesităţilor de bază ale vieţii ne face fericiţi.


Cartea ei, "Totul va fi bine! Manualul optimistului desăvârşit", este o lectură obligatorie pentru oricine s-a întrebat vreodată care-i sensul existenţei sale, dar a fost prea ocupat pentru a-l descoperi.

Informaţii adiţionale

Autor Emily Joy
Editura Humanitas
Nr. pagini 253
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.