Knowledge is everything

Tratamente naturiste in diabet

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Tratamente naturiste in diabet

TRATAMENTE NATURISTE ÎN DIABET

  • Autor: Victor Duta
  • Editura: Stefan
  • Nr. pagini: 399
  • Format: 13x20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Sănătatea reprezintă bunul cel mai de preţ al omului. Dacă nu avem grijă de ea, vine clipa când nu mai putem face nimic, şi anumite boli ne pot decide viitorul.


În ultimele decenii s-a constatat o creştere alarmantă a stresului, care duce la îmbolnăvirea psihică şi fizică a fiinţei umane.


Alături de bolile psihice, de obezitate, de afecţiunile cardiovasculare, de cancer, diabetul – o boală foarte gravă – devine extrem de virulent şi afectează un număr imens de fiinţe umane. În anul 2000 erau înregistraţi, în lume, 171 de milioane de diabetici, dar cifra adevărată era cu mult mai mare. Numărul celor bolnavi de diabet creşte an de an. Se estimează că în 2012, vor fi 220 milioane de diabetici, iar în 2030 se va ajunge la 330 de milioane.


Diabetul este o maladie foarte gravă, care, odată instalată în corpul uman, nu-l mai părăseşte.


În lucrarea de faţă, propunem cele mai bune căi de a trata diabetul prin metode naturiste. Acestea sunt: fitoterapia. dietoterapia. postul terapeutic. sportul şi mişcarea. Psihoterapia, tratamentul balnear. reflexoterapia. Procedeele propuse sunt la îndemâna oricui. Unele dintre ele sunt obligatorii: sportul şi mişcarea, dietoterapia, fitoterapia etc.


Procedând după reţetele din cartea noastră, vă veţi uşura suferinţele, veţi fi mai proaspăt, mai puternic şi... veţi trăi mai mulţi ani.

Informaţii adiţionale

Autor Victor Duta
Editura Stefan
Nr. pagini 399
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.