Knowledge is everything

Trecerea vrajitorilor

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Trecerea vrajitorilor

TRECEREA VRĂJITORILOR Călătoria unei femei

  • Autor: Taisha Abelar
  • Editura: Adevar Divin
  • Nr. pagini: 296
  • Format: 13 x 20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

O poveste adevărată despre iniţierea unei femei într-o realitate diferită, aflată dincolo de limitele vieţii de zi cu zi.


În urmă cu aproximativ douăzeci de ani, antropologul Carlos Castaneda a siderat milioane de cititori descriindu-și – sub tutela unui brujo indian yaqui Don Juan – iniţierea într-o realitate alternativă.


De această dată, Taisha Abelar, care a fost iniţiată de către femeile din grupul lui Don Juan, își povestește propria „traversare”, în această carte absolut captivantă.


În timpul unei călătorii în Mexic, Abelar intră în legătură cu un grup de vrăjitori și începe un proces riguros de pregătire fizică și mentală, în urma căruia să fie capabilă să depășească limitele percepţiei obișnuite.


"Trecerea vrăjitorilor" detaliază acest proces, transmiţându-ne o imagine cât se poate de practică a responsabilităţilor și pericolelor cu care se confruntă o vrăjitoare. Relatarea acaparatoare a lui Abelar este nepreţuită prin calităţile ei de „manual de vrăjitorie”, de studiu de antropologie și de operă plină de provocări din sfera spiritualităţii feminine.

Informaţii adiţionale

Autor Taisha Abelar
Editura Adevar Divin
Nr. pagini 296
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.