Knowledge is everything

Tu ghid de functionare

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Tu ghid de functionare

TU: GHID DE FUNCŢIONARE Cunoaşte-ţi corpul pentru a rămâne tânar şi sănătos

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Probabil credeţi că ştiţi o mulţime de lucruri despre corpul uman — tot ceea ce aţi aflat privindu-vă în oglinda de acasă şi de la orele de biologie din liceu.


Este adevărat, trăim într-o epocă obsedată în egală măsură de trup şi de coafurile vedetelor, însă realitatea este că foarte mulţi dintre noi ştiu puţine despre ce se petrece în acest sistem anatomic miraculos, deopotrivă ştiinţific şi artistic.


Decenii întregi sunteţi proprietarul acestei cochilii acoperite cu piele, dar probabil ştiţi mai multe despre telefonul dvs. mobil decât despre propriul trup. În ceea ce priveşte longevitatea şi calitatea vieţii, înţelegerea propriului organism vă va oferi puterea, autoritatea şi capacitatea de a trăi o viaţă mai bună şi mai sănătoasă. Cartea, care a deschis seria de volume "Tu"şi care s-a numărat de trei ori la rând pe lista bestsellerurilor New York Times, a fost revăzută şi adăugită, pentru ca dvs. să vă puteţi înţelege corpul şi mai bine – dacă nu cumva chiar prea bine. Autorii au inclus un capitol complet nou despre ficat şi pancreas – prin intermediul căruia cele mai puţin cunoscute organe ale corpului uman vor fi scoase la lumină –, un capitol nou dedicat exerciţiilor fizice care vă va pune în sfârşit la treabă şi o secţiune de aproximativ o sută de întrebări frecvente, primite chiar de la cititori, care îşi vor afla astfel răspuns.


După ce veţi completa un chestionar iniţial prin care vă sunt testate cunoştinţele, veţi învăţa cam tot ce se poate despre sistemele şi organele dvs. care pompează sânge, digeră hrana şi vă amintesc unde aţi pus cheile de la casă.


Există capitole dedicate inimii, plămânilor, creierului, sistemului imunitar, oaselor şi organelor de simţ, fiecare dintre acestea incluzând mituri frecvente cu privire la funcţionarea anumitor părţi ale corpului, mituri pe care autorii le vor demola.


Un alt lucru la fel de important este că veţi primi toate datele de care aveţi nevoie pentru a vă menţine corpul într-o bună stare de funcţionare. Veţi afla cum apar bolile şi cum vă afectează acestea organismul — de asemenea, veţi primi sfaturi privind prevenirea şi combaterea stărilor care vă pun în pericol calitatea vieţii.


Completată cu ­exerciţii, sfaturi despre alimentaţie şi sugestii uşor de aplicat privind schimbarea stilului de viaţă, cartea vă oferă un plan simplu şi practic pentru a vă pune la adăpost de efectele nedorite ale îmbătrânirii. Pentru ca totul să fie perfect, veţi primi şi un model de dietă, cu meniuri extrem de gustoase şi sărace în calorii — un plan cu zeci de reţete, conceput cu un singur scop: să vă ajute să duceţi o viaţă sănătoasă. Bun venit în corpul dumneavoastră! Ce-ar fi să intraţi şi să aruncaţi o privire în jur?


Doctorii Mehmet Oz şi Michael Roizen s-au întors la cartea care i-a consacrat. Cu secţiunea de „Întrebări frecvente“ şi noi capitole, "Tu: Ghid de funcţionare", ediţia revăzută şi adăugită, este un ghid extrem de preţios pentru cea mai importantă persoană din propria viaţă – chiar dumneavoastră. Deveniţi expert în propriul trup


Care dintre următoarele afirmaţii sunt adevărate?


• Pe măsură ce faceţi mai multe exerciţii fizice, cresc şi beneficiile obţinute de pe urma lor.


• Dacă nu sunteţi fumător, n-aveţi de ce să vă faceţi griji în privinţa plămânilor dvs.


• Sistemul imunitar ştie întotdeauna să facă deosebirea între propriile celule şi invadatori.


• Cea mai mare ameninţare pentru arterele dvs. o reprezintă colesterolul.


• Pierderea memoriei este un proces natural şi inevitabil care se petrece odată cu îmbătrânirea.


Aţi răspuns afirmativ la vreuna dintre întrebă­rile de mai sus? Dacă da, aruncaţi o privire în carte.


În "Tu: Ghid de funcţionare" se regăsesc toate răspunsurile de care aveţi nevoie pentru a deveni expert în propriul trup, alături de sugestii despre cum să-l menţineţi tânăr şi sănătos. Pentru alcătuirea cărţii de faţă, autorii n-au intervievat niciuna dintre celebrităţile la care se face referire în aceste pagini, iar descrierile afecţiunilor medicale se bazează exclusiv pe informaţii disponibile publicului. În anumite ocazii, produsele (de pildă, medicamentele) au fost menţionate prin marca lor de produs, deoarece aşa sunt cunoscute.


Ocazional am menţionat nume de companii şi produse, dacă am considerat că aceasta oferă cititorilor informaţii relevante.


Nu avem nicio legătură cu vreuna dintre firmele sau mărcile de produse amintite în această carte, cu excepţia Real Age, Inc., companie la înfiinţarea căreia a contribuit Mike Roizen, cu scopul de a dezvolta programul de calculator RealAge. RealAge şi Age Reduction constituie mărci înregistrate şi mărci de servicii ale RealAge, Inc.


În prezent, Real Age, Inc. deţine site-ul www.RealAge.com.


Această carte are un scop pur informativ şi nu trebuie sã înlocuiască sfaturile unui profesionist în domeniul medicinei, la care cititorul trebuie să apeleze înainte de a începe orice dietă sau plan de exerciţii fizice şi înainte de a lua orice suplimente alimentare sau medicamente.


Autorii şi editorul nu îşi asumã nicio responsabilitate pentru eventualele efecte adverse apărute în urma utilizării sau aplicării informaţiilor din această carte.

Informaţii adiţionale

Autor Michael F.Roizen dr., Mehmet C.Oz dr.
Editura Curtea Veche
Nr. pagini 526
Format 18,5 x 23

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.