Knowledge is everything

Unitatea fiintei

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Unitatea fiintei

UNITATEA FIINŢEI Integrarea unităţii sacre ce poate vindeca lumea în care trăim

  • Autor: Carmen Harra
  • Editura: Adevar Divin
  • Nr. pagini: 340
  • Format: 13x20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Aflaţi în pragul celei mai mari schimbări din istoria umanităţii, care urmează să se producă în anul 2012, tot mai mulţi oameni încep să realizeze că şi-au axat viaţa pe iluzii efemere, care i-au împiedicat să îşi atingă potenţialul real.

Psihologul clinic Carmen Harra, renumită la nivel internaţional, explică în această carte de ce trebuie să integrăm în viaţa noastră conceptul de unitate a fiinţei, care include unitatea noastră cu restul umanităţii, cu Dumnezeu şi cu Universul. Noi nu vom putea scăpa de temerile noastre şi nu vom putea primi sprijinul divin în aceste timpuri cruciale decât dacă ne vom percepe simultan individualitatea şi unitatea cu restul creaţiei. În cartea de faţă, Harra ne explică cum putem: să ne regăsim încrederea în sine, dar şi în ceilalţi oameni şi în lumea spiritelor; să vindecăm suferinţa pe care a provocat-o rasa umană de-a lungul istoriei; să ne lărgim orizonturile şi să ne dilatăm conştiinţa, şi să ne bucurăm de o stare de abundenţă, de generozitate şi de fericire atât de intensă încât să debordăm de compasiune. Starea de unitate sacră este singurul lucru de care avem nevoie pentru a ieşi din această eră întunecată şi pentru a trăi o viaţă a împlinirii necondiţionate.

Cartea Unitatea fiinţei îţi poate oferi o nouă perspectivă asupra vieţii, mai vastă, dar şi o senzaţie de împlinire şi de pace interioară. Pe măsură ce citeşti paginile acestei cărţi divine, permite înţelepciunii sale să îţi pătrundă în suflet şi să te îmbogăţească.”

Detalii

Informaţii adiţionale

Autor Carmen Harra
Editura Adevar Divin
Nr. pagini 340
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.