Knowledge is everything

Urmeaza-ti pasiunea,descopera-ti puterea

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Urmeaza-ti pasiunea,descopera-ti puterea

URMEAZĂ-ŢI PASIUNEA, DESCOPERĂ-ŢI PUTEREA Tot ce trebuie să ştii despre Legea Atracţiei

  • Autor: Bob Doyle
  • Editura: Adevar Divin
  • Nr. pagini: 235
  • Format: 13 x 20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Autorul motivaţional Bob Doyle, unul din protagoniştii filmului "Secretul", vorbeşte despre concepţiile greşite şi miturile referitoare la Legea Atracţiei şi oferă un program pragmatic şi uşor de pus în practică pentru crearea abundenţei şi bucuriei de a trăi. 


Bob Doyle abordează frontal obiecţiile, întrebările şi comentariile pe care le au foarte mulţi oameni cu privire la atragerea bogăţiei şi fericirii.


Cartea "Urmează-ţi pasiunea, descoperă-ţi puterea" te învaţă într-o manieră pragmatică şi motivaţională cum să preiei controlul asupra vieţii tale şi cum să obţii lucrurile pe care le doreşti în viaţă.


Autorul explică limpede că Legea nu este un instrument de dezvoltare personală ce poate fi folosit corect sau incorect, ci un mecanism de funcţionare a energiei în întregul univers.


Folosirea eficientă a Legii presupune focalizarea atenţiei, recunoaşterea situaţiei în care te afli şi aspiraţia plină de ardoare către realitatea pe care ţi-o doreşti.


Secretul reuşitei este pasiunea, viziunea şi împlinirea menirii.


Bob Doyle îţi oferă un plan pas cu pas de creare a unei viziuni asupra vieţii pe care doreşti să o trăieşti şi te învaţă cum să îţi creezi această viaţă.

Informaţii adiţionale

Autor Bob Doyle
Editura Adevar Divin
Nr. pagini 235
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.