Knowledge is everything

Viata dintre vieti

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Viata dintre vieti

VIAŢA DINTRE VIEŢI Hipnoterapie pentru regresie spirituală

  • Autor: Michael Newton
  • Editura: Cartea Daath
  • Nr. pagini: 228
  • Format: 15 x 23

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

„ Viata dintre vieti - hipnoterapie pentru regresie spirituala", reprezinta rodul a peste trei decenii de cercetari îndreptate în directia dezvoltarii metodei clinice de hipnoza si menite ajutorarii clientilor sa ajunga la amintirile din viata lor ca suflete.


Un element-cheie al cartii de fata consta în modalitatea de atingere a starii de transa supraconstienta pentru reamintirea existentei nemuritoare. 


Gratiei unei perceptii înalte, oamenii obisnuiti pot gasi propriile raspunsuri la întrebarile imemoriale „Cine sunt?”, „De ce sunt aici?”, „De unde vin?”


Aceasta carte este în primul rând un „ghid practic”, în care am reunit si explicat pas cu pas procedurile pe care le-am considerat a fi cele mai utile pentru atingerea amintirilor clientilor din viata lor din lumea spiritelor.


Iar daca prezentul volum se doreste a fi un text metodologic util, ce se adreseaza profesionistilor cu experienta în domeniul hipnozei, el contine si noi studii de caz, ce nu au fost cuprinse în precedentele mele lucrari "Calatoria Sufletelor" si "Destinul Sufletelor". 


Aceste noi studii de caz, precum si întrebarile pe care le-am folosit pentru a impulsiona procesul vizualizarilor spirituale, vor fi, poate, pe placul cititorilor care au apreciat celelalte doua carti amintite.


Cele trei volume laolalta reprezinta o trilogie dedicata cercetarii vietii dintre vieti.        - AUTORUL -

Informaţii adiţionale

Autor Michael Newton
Editura Cartea Daath
Nr. pagini 228
Format 15 x 23

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.