Knowledge is everything

Viata dupa moarte

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Viata dupa moarte

VIAŢĂ DUPĂ MOARTE Puterea dovezilor

  • Autor: Deepak Chopra
  • Editura: For You
  • Nr. pagini: 258
  • Format: 13x20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Deepak Chopra a ajuns la sufletul a milioane de cititori, demistificând temerile noastre cele mai profunde, păstrând însă poezia şi magia. Acum îşi îndreaptă atenţia asupra celui mai adânc mister: Ce se întâmplă după ce murim?


Deepack Chopra ne spune că există o mulţime de dovezi că "viaţa de dincolo" nu este separată de această lume printr-un zid de netrecut; de fapt, o unică realitate cuprinde toate lumile, toate timpurile şi locurile.


La sfârşitul vieţilor noastre, "trecem dincolo", într-o nouă fază a aceleiaşi călătorii a sufletului, în care suntem chiarîn acest moment. În Viaţă după moarte Chopra analizează ultimele descoperiri ştiinţifice şi marile tradiţii spirituale, pentru a furniza o hartă a vieţii de după.


Este o călătorie fascinantă, în multiplele niveluri ale conştiinţei. Dar mult mai important este mesajul său imperios: Cei pe care îi întâlneşti în viaţa de după şi ceea ce experimentezi acolo reflectă credinţele, aşteptările şi nivelul de conştiinţă pe care le ai în prezent. Aici şi acum poţi influenţa ceea ce ţi se întâmplă după ce mori.


Viaţă după moarte ne invită să devenim cocreatori în tărâmul subtil şi, pe măsură ce ajungem să înţelegem realitatea unică, alungăm temerile iraţionale şi căpătăm un sentiment al extraordinarului şi al puterii personale, care ne hrăneşte şi ne dă forţă.

Informaţii adiţionale

Autor Deepak Chopra
Editura For You
Nr. pagini 258
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.