Knowledge is everything

Viata interioara a Pamantului

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Viata interioara a Pamantului

VIAŢA INTERIOARĂ A PĂMÂNTULUI

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

La începutul secolului al XX-lea, Rudolf Steiner a cercetat natura psihică, spirituală şi cosmică a interiorului Pământului. El a descris felul în care diversele straturi ale acestuia influenţează şi interacţionează cu fiinţele umane care trăiesc aici. Mai mult din punct de vedere teologic şi cosmic, Rudolf Steiner a vorbit despre straturile „Iadului”, prin care Iisus Christos a călătorit în intervalul de timp dintre Răstignire şi Înviere, unindu-se cu Pământul şi cu destinul omenesc.
Cei şapte autori ai cărţii abordează, din diverse perspective, acest subiect puţin cunoscut. Ei discută felul în care forţele emanate din interiorul Pământului influenţează vremea, atmosfera, fiinţele umane, şi cum, la rândul său, comportamentul omenesc le influenţează pe acestea, demonstrând astfel că atât evoluţia Pământului, cât şi cea a omului sunt îngemănate şi trebuie gândite ca un întreg.
De asemenea, ei analizează semnificaţia profundă a încarnării lui Christos, prin care Acesta S-a unit cu Pământul pentru a deveni Spiritul Pământului.

Informaţii adiţionale

Autor Christopher Bamford, Dennis Klocek
Editura Univers Enciclopedic Gold - Triade
Nr. pagini 320
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.