Knowledge is everything

Vindecare prin gandire

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Vindecare prin gandire

VINDECARE PRIN GÂNDIRE

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Atunci când capacităţile noastre naturale sunt cunoscute şi folosite corect, ele le vor permite fiinţelor umane să-şi îmbunătăţească calitatea vieţii, în absolut toate modurile cu putinţă. (Dr. Escudero)


„Boala este, de obicei, o lipsă de iubire în viaţa unui om, ceea ce produce o dizarmonie psihosomatică. Psihologic şi fizic, boala e o cerere de iubire...” Acestea sunt cuvintele cu care dr. Escudero îşi începe cartea – cuvinte care m-au emoţionat profund, pentru că am înţeles că, în marea Lui bunătate, Creatorul ne-a trimis exact ceea ce aveam nevoie, în această etapă de evoluţie a omenirii: o carte scrisă de un mare savant, de un medic, şi care să le demonstreze, cu toată credibilitatea pe care munca riguros ştiinţifică o conferă, chiar şi celor care nu au crezut ceea ce scrie în cărţile pe care le-a publicat Editura For You, că Omul este capabil să-şi rezolve singur problemele de sănătate, cu un foarte mic ajutor din afară. NOESITERAPIE, Vindecare prin gândire este o carte scrisă de un medic care s-a pus întru totul în serviciul omenirii şi care reuşeşte să vindece şi trupul, dar şi sufletul, folosind „medicamentul” cunoscut de când lumea şi etern valabil – IUBIREA.


Şi iată cum această carte convingătoare, plină de exemple uluitoare despre ce înseamnă vindecarea prin gândire, reprezintă un quod erat demonstrandum - o apoteoză a cărţilor noastre, în care se spune în permanenţă că Iubirea, şi mai ales iubirea de Sine, fac minuni – de data asta, la propriu! Citiţi şi vedeţi miracolul care se întâmplă în viaţa noastră, atunci când folosim gândul ca modalitate de vindecare. Pentru cei care rămân sceptici, am enumerat la pag. 4, link-urile de pe Internet unde pot vedea, cu ochii lor, miracolele la care mă refeream mai sus.


                                                                                                                                                                                                                                            Monica Vişan, Editura For You

Informaţii adiţionale

Autor Ángel Escudero
Editura For You
Nr. pagini 172
Format 14 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.