Knowledge is everything

Vremea vindecarii

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Vremea vindecarii

VREMEA VINDECĂRII. Un triumf asupra cancerului, terapia viitorului

  • Autor: Beata Bishop
  • Editura: For You
  • Nr. pagini: 307
  • Format: 14 x 20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Aceasta este povestea extraordinară a unei femei care a învins o boală distrugătoare, printr-o terapie neconvenţională.


Este un triumf asupra cancerului.


Beata Bishop a fost îngrozită când o aluniţă de pe picior i-a fost diagnosticată ca fiind melanom – unul dintre tipurile de cancer cu cea mai rapidă evoluţie.


După o operaţie chirurgicală dureroasă şi mutilantă, i s-a spus că problemele ei de sănătate au luat sfârşit. Dar, după un an, cancerul se râspăndise în sistemul ei limfatic, astfel încât a fost confruntată cu două posibilităţi dure: să mai facă încă o operaţie, cu rezultat nesigur, sau să nu mai facă nimic şi să aştepte să moară într-un interval de timp cuprins între şase săptămâni şi şase luni.


A refuzat ambele variante şi a ales un tratament alternativ, descoperit de un eminent medic german, doctorul Max Gerson. Terapia sa, bazată pe o dietă alimentară optimă şi detoxificare completă, a atras-o pe autoare, întrucât tratamentul avea ca scop refacerea sistemului imunitar, care putea, astfel, să distrugă singur tumoarea. Luându-şi soarta în mâini, ea a petrecut două luni în singura clinică Gerson din lume, situată în Mexic, unde a învâţat teoria şi practica acestei terapii intensive, pe care a urmat-o apoi în casa ei din Londra, timp de optsprezece luni.


A fost o perioadă grea, dar astăzi, după mai mult de douăzeci de ani, ea este perfect sănătoasă şi se bucură pe deplin de viaţă. Cartea Vremea vindecării, prezentată acum cu o nouă introducere scrisă special pentru cititorii români şi cu un epilog care descrie, în mare, terapia Gerson, este o relatare făcută de o persoană plină de curaj şi hotârăre, care a reuşit să învingă un duşman de temut – cancerul.


Cartea ne mai prezintă, într-un mod extrem de incitant şi antrenant, o metodă uluitor de eficientă pentru tratarea bolilor cronice degenerative – o metodă a cărei validitate este confirmată din ce în ce mai mult de ultimele cercetări medicale.

Informaţii adiţionale

Autor Beata Bishop
Editura For You
Nr. pagini 307
Format 14 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.