Knowledge is everything

Yaryavaturile in medicina naturista

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Yaryavaturile in medicina naturista

ZARZAVATURILE ÎN MEDICINA NATURISTĂ

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Nu putem să vorbim de zarzavaturi, fără să amintim de bogăţia şi varietatea lor.


Din păcate nu ştim să profităm suficient de generozitatea naturii. Zarzavaturile au o extraordinară putere medicinală şi nutriţională, care este în general ignorată. Vindecarea bolilor poate să fie mai rapidă decât ne imaginăm, mai economică decât obişnuita alergare la farmacie şi mai puţin dureroasă decât metodele convenţionale ale medicinii alopate, însă fără riscuri de efecte colaterale.


Un zarzavat poate părea prea simplu pentru a avea proprietăți suficient de puternice pentru a vindeca. Dar cunoștința populară și experiența terapeuților naturiști din toate timpurile arată că zarzavaturile au proprietăți de vindecare. Știința, într-o zi va demonstra mai bine acest lucru.


Albert Einstein spunea: „Triste sunt timpurile noastre! Este mai ușor a dezintegra un atom, decât a dezintegra o prejudecată.”


A înota împotriva intereselor dominante nu este pentru cine iubește comoditatea. În ciuda tuturor dificultăților, credem într-un final fericit pentru cei ce muncesc în domeniul științelor „alternative”.


Interesul manifestat de cititorii milioanelor de exemplare a acestei cărți vândută în limbile portugheză, engleză, spaniolă, iar acum, la a treia ediție în limba română, simțim că va fi un ajutor benefic poporului român.

Informaţii adiţionale

Autor Alfons Balbach, Daniel Boarim
Editura Pazitorul adevărului
Nr. pagini 232
Format 14 x 20,5

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.