Knowledge is everything

Zero limite

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Zero limite

ZERO LIMITE Sistemul secret pentru atingerea unui nivel înalt de sănătate, bunăstare şi pace

  • Autor: Joe Vitale
  • Editura: Meteor Press
  • Nr. pagini: 240
  • Format: 13x20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

SUNTEŢI PREA STRESAT ŞI MUNCIŢI PREA MULT? VĂ STRĂDUIŢI DIN GREU ŞI TOTUŞI VI SE PARE FOARTE DIFICIL SĂ FIŢI ÎMPLINIT PE PLAN PERSONAL ŞI SĂ AVEŢI SUCCES ÎN PLAN PROFESIONAL?

Zero limite vă prezintă o cale testată de a depăşi aceste frontiere autoimpuse pentru a realiza în viaţă mai mult decât aţi visat vreodată.

Priviţi exemplul lui Joe Vitale. Mai demult nu avea adăpost. Acum este milionar şi autor a numeroase cărţi de succes, un guru al marketingului online. Ce s-a întămplat de are asemenea succes? Răspunsul s-ar putea să vă surprindă. Doar când a descoperit sistemul hawaian străvechi Ho`oponopono, a găsit şi succesul fără limite.

Actualizată pentru epoca modernă, Ho`oponopono este o metodă de autoajutor care elimină obstacolele mentale, eliberându-vă mintea pentru a găsi căi noi, neaşteptate de a obţine ceea ce vreţi. Vitale a simţit că trebuie sa împărtăşească metoda respectivă lumii întregi pentru ca şi alţii să experimenteze împlinirea şi fericirea pe care le simte el în fiecare zi.

Informaţii adiţionale

Autor Joe Vitale
Editura Meteor Press
Nr. pagini 240
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.