Knowledge is everything

Bradley Nelson

Bradley Nelson

Dr.Bradley Nelson, medic chiropractor, vindecator si profesor, a obtinut rezultate spectaculoase in vindecarea multor boli prin cunoştinţele speciale pe care le-a castigat prin rugaciune, studiu şi practica.

Din 1998, sustine numeroase seminarii pe aceasta tema atat in SUA cat si in alte tari ale lumii. Acesta a fost un obiectiv prioritar al sau, să-i înveţe pe oameni cum sa-si echilibreze corpurile energetice si sa-si imbunatateasca sanatatea, in masura in care acest lucru se află in puterea lor. Metodele sale de vindecare, puternice, dar simple, le-a pus in practica, reusind sa-si imbunatateasca stat sanatatea proprie cat si a celor dragi.

Dr.Bradley Nelson a ajutat clienti cu: reflux acid, diabet, dificultati de invatare, ADD / ADHD, dislexie, dureri de spate, alergii, pierdere în greutate, dureri de ochi, hipotiroidism, dureri abdominale, fibromialgie, lupus, frigiditate, astm, migrene, dureri de spate, dureri de cap, scleroza multipla, paralizie, arsuri la stomac, dureri de gat, cancer, dureri de sold, atacuri de panica, tunel carpian, hipoglicemie, dureri în piept, impotenta, boala Parkinson, oboseala cronica, fobii infertilitate, insomnie, dureri de umăr, colita, colon iritabil, probleme ale sinusurilor, constipaţie, dureri articulare,depresie, dureri de genunchi.

Dr. Bradley Nelson este creatorul Codului emotiilor si a metodelor din Codul de vindecarea a organismului. Codul Emotiilor este cea mai avansata forma de psihologie conceputa vreodată in domeniul energiei corpului şi este complet nedureroasa.

Dr.Bradley Nelson subliniaza faptul ca debarasarea de bagajul emotional poate avea un rol hotarator pentru sanatatea fizica si emotionala a fiecaruia. Dr. Bradley Nelson învaţă cititorii despre efectele emoţiilor asupra sanatatii aratand cum se pot vindeca de aceste emotii cu efect caustic. Dr.Bradley Nelson a creat, de asemenea, un program de şcolarizare pentru cei care caută să vindece pe altii.

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Codul emotiilor

  CODUL EMOTIILOR Cum îţi poţi elimina emoţiile nerezolvate captive pentru a te bucura de o sănătate perfectă, de iubire şi de fericire

  de Bradley Nelson

  Preţ normal: 40,00 RON

  Preţ special: 36,00 RON

  Codul Emoţiilor este o metodă de autovindecare care produce adeseori rezultate minunate şi care poate conduce la mari beneficii în plan fizic şi emoţional. Este însă o descoperire de dată recentă şi nu a fost studiată încă suficient de mult.

  Unde am ajunge dacă nu ar exista emoţiile noastre? Dacă am considera, metaforic vorbind, că totalitatea experienţelor noastre reprezintă tapiţeria vieţii noastre, emoţiile ar fi culorile acesteia.

  Într-adevăr, emoţiile dau culoare vieţii noastre. Încearcă să îţi imaginezi pentru o clipă o lume lipsită de emoţii. Bucuria ar lipsi complet din ea. Nimeni nu ar fi vreodată fericit şi nu ar da dovadă de bunătate faţă de semenii săi. Iubirea ar fi inexistentă, la fel ca şi celelalte emoţii pozitive.

  De bună seamă, pe o astfel de planetă imaginară ar lipsi şi emoţiile negative. Locuitorii ei nu ar cunoaşte tristeţea sau mânia, depresia sau durerea. Cu greu am putea numi o astfel de existenţă: viaţă. Fără capacitatea de a simţi emoţiile de orice fel, viaţa ar fi redusă la o rutină anostă şi cenuşie care s-ar succeda între naştere şi moarte. De aceea, fii recunoscător pentru emoţiile tale!

  Există probabil şi emoţii pe care le-ai trăit, dar pe care ai fi preferat să nu le fi avut niciodată. Nu există om care să nu treacă uneori prin perioade dificile. Probabil că ai trăit şi tu momentele tale de anxietate, de durere, mânie, frustrare şi teamă. Probabil că ai avut perioade de tristeţe, poate chiar de depresie, în care preţuirea de sine a fost ca şi inexistentă, în care ţi-ai pierdut speranţele sau în care ai manifestat alte emoţii negative.

  Partea cea mai tristă este că o bună parte din aceste emoţii negative continuă să îţi creeze probleme, chiar dacă le-ai experimentat cu foarte mult timp în urmă. Ele fac acest lucru într-o manieră subtilă, dar foarte dăunătoare. Codul Emoţiilor îşi propune să descopere aceste emoţii refulate (nerezolvate) şi să le elibereze odată pentru totdeauna.

  O bună parte din suferinţa noastră se datorează energiilor emoţionale „captive” înlăuntrul nostru. Codul Emoţiilor este o metodă simplă, dar extrem de eficientă, de descoperire şi de eliminare a acestor energii captive.

  Foarte mulţi oameni au descoperit că dacă se eliberează de emoţiile nerezolvate captive, viaţa lor devine mai sănătoasă şi mai fericită. O singură emoţie nerezolvată captivă este suficientă pentru a da naştere unor probleme fizice şi emoţionale mai mari sau mai mici.

  Vezi mai mult

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină