Knowledge is everything

Cum sa depasesti cele mai dificile momente din viata

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Cum sa depasesti cele mai dificile momente din viata

CUM SĂ DEPAŞEŞTI CELE MAI DIFICILE MOMENTE DIN VIAŢĂ

  • Autor: Iyanla Vanzant
  • Editura: Paralela 45
  • Nr. pagini: 351
  • Format: 13x21

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

"Adesea e greu să identifici momentul exact în care viaţa ţi se face praf şi pulbere. În majoritatea cazurilor, lucrul acesta nu se întâmplă dintr-odată. Aproape nimeni dintre cei ce trec printr-o asemenea experienţă, care au pierdut ce le era mai drag sau fiinţa în care au crezut, nu-ţi va spune că a fost vorba de un telefon sau de o scrisoare, ori că au avut brusc o revelaţie, o iluminare, în urma căreia viaţa, aşa cum o înţelege fiecare, să se prăbuşească.Am să vă spun povestea unui autor bine vândut de la New York Times, ajuns falit, fără locuinţă.Am să vă arăt cum se termină o relaţie de 37 de ani cu un divorţ prin e-mail.Am să împărtăşesc cu dumneavoastră detalii intime despre cum un învăţător spiritual recunoscut pe plan internaţional sfarseste pe marginea unui pat, dintr-o casă de un milion de dolari, ipotecată, reflectând la sinucidere.Am să vă spun şi despre forţa prietenilor, a credinţei şi a rugăciunii. Îmi doresc să împărtăşesc cu dumneavoastră ce-am aflat despre a avea sau nu o viziune şi cât de scump plăteşti dacă te agăţi de una care nu-ţi aparţine. E dureros şi să te uiţi la cum se spulberă o viaţă, darămite să treci prin asta. Şi mai devastator e că, pe măsură ce existenţa ta incepe să se depene zi după zi, crâmpei după crâmpei, nu mai poţi face absolut nimic ca s-o opreşti."-  Iyanla Vanzant


Iyanla Vanzant, apreciata de New York Times ca cel mai bine vandut autor, relatează povestea ultimului deceniu al vieţii ei şi lecţiile spirituale învăţate, de la preţul succesului ca celebritate TV si pana la durerea provocata de desfacerea căsătoriei si despartirea de fiica ei care a murit în ziua de Crăciun, dupa 15 luni de boală .


Ca si pasarea Phoenix care renaste din cenusa, Iyanla Vanzant a atras spre ea fortele de care a avea nevoie pentru a merge mai departe, pentru a gasi puterea si intelepciunea sa-i sprijine pe altii sa depaseasca momentele dificile din viata.


Iyanla Vanzant , care a indurat si a triumfat in propria ei experienta de viata ne invata cum sa depasim orice provocare cu care ne-am putea confrunta in timpul vietii noastre.

Informaţii adiţionale

Autor Iyanla Vanzant
Editura Paralela 45
Nr. pagini 351
Format 13x21

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.