Knowledge is everything

Calugarul care si-a vandut ferrari-ul

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Calugarul care si-a vandut ferrari-ul

CALUGARUL CARE SI-A VANDUT FERRARI-UL Editie noua

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

O fabulă spirituală despre împlinirea visurilor şi a destinului propriu.


Porneste intr- o aventura magica alaturi de Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul si descopera un sistem puternic de eliberare a potentialului mintii.


Ce poti face cand iti folosesti la maxim toate resursele cu care esti inzestrat? Orice. Si nu oricum, ci plin de entuziasm, forta interioara, motivatie si determinare!


CĂLUGĂRUL CARE ŞI-A VÂNDUT FERRARI-UL este povestea lui Julian Mantle, un avocat faimos, care din cauza stilului de viaţă dezechilibrat ajunge la un pas de moarte suferind un atac de cord într-o sală de tribunal aglomerată. Colapsul fizic îi generează o criză spirituală obligându-l să-şi înfrunte condiţia şi să caute răspunsuri la cele mai importante întrebări ale vieţii.


Sperând să-şi găsească fericirea şi împlinirea, el porneşte într-o odisee extraordinară a unei culturi vechi în care descoperă un remarcabil sistem de eliberare a potenţialului minţii, trupului şi sufletului şi învaţă să trăiască cu mai multă pasiune, cu un scop bine definit şi într-o pace deplină.


Imbinând în mod strălucit înţelepciunea spirituală nemărginită a Estului cu principiile de succes avansate ale Vestului, această poveste vă inspiră şi vă arată pas cu pas calea pentru a vă trăi viaţa cu mai mult curaj, în armonie, abundenţă şi bucurie.


Cartea este un bestseller internaţional şi este citată ca referinţă de toţi autorii din domeniul dezvoltării personale.

Informaţii adiţionale

Autor Robin S.Sharma
Editura Vidia
Nr. pagini 221
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.