Knowledge is everything

Joao de Deus

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Joao de Deus

JOAO DE DEUS - Vindecătorul brazilian care a influenţat viaţa a milioane de oameni

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

     João de Deus, vindecătorul brazilian care a influenţat viaţa a milioane de oameni, un fermier obişnuit din Abadiânia, Brazilia, ne oferă un puternic mesaj de iubire, de compasiune şi de speranţă pentru omenire. 


     João Teixeira de Faria, vindecătorul şi mediumul cunoscut sub numele de João de Deus, permite „spiritelor vindecătoare” să-i cuprindă trupul de trei ori pe săptămână pentru a-i trata în mod miraculos pe miile de oameni veniţi din întreaga lume să-şi găsească vindecarea. João de Deus şi-a îndeplinit misiunea ca medium timp de peste patruzeci şi opt de ani, făcând numeroase pelerinaje în toată lumea.


Mânaţi de speranţa unei vindecări imediate, peste opt milioane de credincioşi au trecut prin faţa lui de-a lungul întregii sale vieţi, în timp ce zeci de mii de oameni călătoresc în Brazilia în fiecare an, pentru a-l vedea pe  João de Deus şi casa acestuia, Casa de Dom Inácio de Loyola (Ignaţiu de Loyola), care a fost concepută să primească sute de vizitatori în fiecare zi. În ciuda atenţiei acordate de toată media acestui vindecător apreciat pe plan internaţional, puţine lucruri au fost dezvăluite despre viaţa sa personală.


Traducătoarea Heather Cumming şi fotografa Karen Leffler au călătorit împreună cu João de Deus consemnandu-i viaţa şi activitatea.


Ceea ce a început ca un efort de documentare a mărturiilor privind vindecările sale deosebite a devenit acum prima monografie completă şi autorizată a lumii sale. Cuvinte emoţionante şi fotografii pline de viaţă – multe dintre ele surprinzând energia spirituală care îl înconjoară pe João de Deus şi Casa acestuia – ne poartă într-o călătorie impresionată şi profund personală cu mediumul smerit care dă speranţă oamenilor fără speranţă.


Rezultatul este un portret intim al unei persoane obişnuite în condiţii extraordinare şi experienţa unei lecturi care îi aduce pe cititorii de orice convingere mai aproape de propria lor credinţă.

Detalii

CUPRINS

Prefata

Introducere

Cuvant inainte

Baiatul,barbatul, mediumul

O zi din viata lui João , omul

Ana, sotia mediumului João

Drumul catre casa

Casa de Dom Inacio de Loyola

Sala principala si camerele curente

Instrumente,modalitati si rugaciuni

Calatorii in strainatate

Spiritismul si entitatile

Vindecari miraculoase

Postfata

Multumiri

Informaţii adiţionale

Autor Heather Cumming, Karen Leffler
Editura Adevar Divin
Nr. pagini 316
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.