Knowledge is everything

Theta Healing

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Theta Healing

THETA HEALING Inalţă-te şi caută-L pe Dumnezeu. Înalţă-te şi lucrează cu Dumnezeu

  • Autor: Vianna Stibal
  • Editura: Adevar Divin
  • Nr. pagini: 448
  • Format: 13x20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

ThetaHealing™ este o modalitate de vindecare energetică întemeiată de Vianna Stibal. Având ca bază de pornire Idaho Falls, Idaho, ThetaHealing™ are instructori certificaţi în întreaga lume. Cursurile şi cărţile ThetaHealing™ sunt concepute ca un ghid terapeutic de dezvoltare a capacităţii de vindecare a minţii omeneşti.

Dacă aţi dorit vreodată să schimbaţi ceva în lume ori aţi avut o senzaţie chinuitoare că sunteţi făcuţi pentru ceva mai măreţ, vă încurajez să citiţi această carte! ThetaHealing se află acolo unde fizica cuantică şi metafizica se întâlnesc cu viteza luminii. ThetaHealing depăşeşte dualitatea cu care ne confruntăm adesea în lumea de astăzi. Metoda trece dincolo de diferenţele noastre de convingeri şi ne prezintă trăsăturile comune care ne permit obţinerea potenţialului maxim şi ne duc într-adevăr împreună către uniunea a Tot Ceea Ce Există.

Dacă ar trebui să învăţaţi doar o singură tehnică energetică, vă sfătuiesc să o învăţaţi pe aceasta. Vă va schimba viaţa pentru totdeauna. Tehnica este pe cât de simplă, pe atât de perfectă. Nu vă cere nimic, nici măcar să renunţaţi la orice altă tehnică. ThetaHealing transcende dogma şi trece dincolo de diferenţele dintre religii, acceptându-le însă pe toate. Aşa cum a spus Iisus Hristos: „Toate acestea le puteţi face şi mai mult decât acestea”, în ThetaHealing puteţi învăţa că nimic nu este imposibil dacă îndrăzniţi să credeţi.

Detalii

Informaţii adiţionale

Autor Vianna Stibal
Editura Adevar Divin
Nr. pagini 448
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.