Knowledge is everything

Plante pentru sanatate

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Plante pentru sanatate

PLANTE PENTRU SANATATE

  • Autor: Jethro Kloss
  • Editura: Corint
  • Nr. pagini: 256
  • Format: 19 x 24.50

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Plante pentru sănătate prezintă textul extras din cartea originală a lui Kloss, însoţit de ilustraţiile necesare recunoaşterii plantelor.


• Textul este conform cu originalul scris de cunoscutul autor Kloss, însă informaţia devine chiar mai accesibilă prin intermediul frumoaselor ilustraţii şi desene.


• Din această lucrare veţi afla care dintre plante se potrivesc cel mai bine tratării unor afecţiuni. Kloss era de părere că plantele reprezintă leacurile pe care ni le oferă natura şi că fiecare afecţiune poate fi vindecată cu ajutorul unei plante.


• În lucrare sunt inventariate maladiile şi cauzele care le provoacă, simptomele, tratamentul cu ajutorul plantelor, precum şi alte metode naturale de vindecare.


Jethro Kloss şi-a dedicat viaţa promovării stilurilor de viaţă sănătoase, iar vocaţia sa a atins apogeul în anul 1939, odată cu publicarea volumului "Înapoi în Paradis". Experienţa lui Kloss se datorează folosirii plantelor şi alimentelor naturale, singurele disponibile în acea vreme pentru oamenii care locuiau uneori la sute de kilometri distanţă faţă de oraşul cel mai apropiat. De fapt, părinţii lui Kloss au fost cei la care tot veneau vecinii din zona rurală apropiată, cerând sfaturi pentru alimentaţia lor. Multe dintre aceste sfaturi se regăsesc în paginile de faţă.


Cu toate că a fost scrisă acum circa şaptezeci de ani – şi este fundamentată pe valorile şi practicile obişnuite în acea vreme – lucrarea "Înapoi în Paradis" cuprinde idei aflate în prim-planul concepţiei moderne despre traiul sănătos.


"Plante pentru sănătate" rămâne fidelă faţă de lucrarea originală a lui Kloss, "Inapoi în Paradis".


Prezentând-o într-o grafică modernă, facem ca lucrarea din care derivă volumul "Plante pentru sănătate" să ajungă la îndemâna publicului din secolul al XXI-lea şi să le ofere cititorilor accesul la un material care nu doar că a trecut proba timpului, ci îşi şi păstrează intacte şi oportune sfaturile privitoare la un stil de viaţă mai sănătos.

Informaţii adiţionale

Autor Jethro Kloss
Editura Corint
Nr. pagini 256
Format 19 x 24.50

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.