Knowledge is everything

Carti

Articolele 11 - 20 dintr-un total de 286

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
  1. Mintea noului nascut

    MINTEA NOULUI NĂSCUT

    de David Chamberlain

    Preţ normal: 29,00 RON

    Preţ special: 24,00 RON

    Intr-un mod irezistibil, autorul descrie senzitivitatea constientei si vulnerabilitatea nou-nascutilor, subliniind puterea conexiunii copil-parinte in timpul graviditatii si dupa nastere, demonstrind influenta pe care aceasta relatie precum si momentul nasterii o au asupra persoanei adulte care va deveni mai tirziu.

    In aceasta carte plina de paradigme zguduitoare, Dr. David Chamberlain, Vicepresedinte al Asociatiei Prenatale si Perinatale de Psihologie din America de Nord, demonstreaza ca nou-nascutii sunt fiinte umane cognitive care detin abilitati de a discrimina si a experimenta lumea in moduri sofisticate. Nu numai ca ei percep si inteleg nasterea, ei pot auzi, simti si raspunde inca de cand se afla in uter.

    Dupa parcurgerea informatiilor din aceasta carte, vom privi altfel copiii nostri, cu mai mult respect si mai multa intelegere

    Vezi mai mult
  2. FUNDAMENTELE MEDICINEI NATURALEA PARTEA A DOUA

    FUNDAMENTELE MEDICINEI NATURALE PARTEA II FITOTERAPIA PSIHOCAUZALA

    de Dorin Dragos

    Preţ normal: 42,00 RON

    Preţ special: 38,50 RON

    Cartea propune o maniera noua de abordare a fitoterapiei, care se bazeaza pe efectele psihoemotionale ale plantelor medicinale si pe participarea activa, constienta a pacientului la procesul de vindecare. Eficacitatea unei plante in tratamentul unei anumite boli este determinata de corespondenta dintre efectele subtile ale plantei si cauza subtila a bolii. Sunt descrise plantele cele mai frecvent folosite pentru fiecare grupa de boli, subliniind concordanta stransa dintre efectele lor subtile si cauzalitatea psihoemotionala specifica (de aici denumirea metodei pe care o propunem: fitoterapia psihocauzala). In ultima parte a fiecarui capitol este detaliata terapia specifica in functie de cele trei tipuri umorale fundamentale (de apa, de foc, de aer). Vezi mai mult
  3. Alimente care combat cancerul

    ALIMENTE CARE COMBAT CANCERUL Prevenirea cancerului prin dietă

    de Richard Béliveau, Denis Gingras

    Preţ normal: 77,00 RON

    Preţ special: 67,50 RON

    Proprietăţile anticancer ale alimentelor sunt ştiri de primă pagină.

    Studiile întreprinse în prezent demonstrează cum elemente din compoziţia anumitor alimente reduc semnificativ riscul de apariţie a cancerului şi stopează dezvoltarea acestuia (în cazul în care a apărut deja).

    Cu toate acestea, informaţiile transmise prin mass-media sunt confuze şi adesea greu de înţeles.

    Ce ar trebui să consumăm mai exact şi în ce combinaţii? Oare toate alimentele anticancer au acelaşi efect? Combat ele orice tip de cancer?

    În cartea "Alimente care combat cancerul", celebrul biochimist Richard Beliveau şi cercetătorul Denis Gingras descriu proprietăţile active ale alimentelor care combat cancerul şi modul în care acestea acţionează pentru a proteja organismul.

    De exemplu, o dietă diversificată ce include anumite fructe, legume şi băuturi, precum ceaiul verde şi mustul, permite absorbţia zilnică a unei cantităţi terapeutice de compuşi fitochimici anticancer.

    Cunoscând procesele ştiinţifice din spatele acestor beneficii terapeutice, înţelegem nu doar motivul pentru care este atât de important să includem aceste alimente în dietă, ci şi cât de uşor este.

    Richard Beliveau deţine catedra de Prevenire şi Tratament al Cancerului la Universitatea din Québec, Montreal, unde este profesor de biochimie. De asemenea, este directorul Laboratorului de Medicină Moleculară al Spitalului UQAM-Sainte-Justine (Centrul de cancerologie Charles-Bruneau), unde îşi desfăşoară activitatea de cercetare şi coautorul acestei cărţi Denis Gingras.

    Vezi mai mult
  4. Sanatatea perfecta

    SĂNĂTATEA PERFECTĂ Ghidul ayurvedic complet al sistemului minte-corp omenesc

    de Deepak Chopra

    Preţ normal: 40,01 RON

    Preţ special: 33,50 RON

    În urmă cu mai bine de zece ani, Deepak Chopra, doctor în medicină, scria "Sănătatea perfectă", primul ghid practic care îşi propunea să ne dezvăluie cum poate fi stăpânită puterea de a vindeca a minţii umane, iar această carte a devenit bestseller naţional în SUA.

    Ea descrie modul în care cele mai recente descoperiri din lumea fizicii şi a medicinei au confirmat cât de viabil era în continuare un sistem medical vechi de 5.000 de ani, elaborat în India antică, cunoscut sub numele de Ayurveda („să înţelegi taina vieţii″, în sanscrită).

    "Sănătatea perfectă" îşi propune să descrie cum poate fi pusă în practică, zi de zi, înţelepciunea străveche transmisă prin Ayurveda.

    În semn de preţuire pentru această operă clasică, autorul a elaborat această nouă ediţie, revizuită şi actualizată pentru a include cele mai recente cercetări din lumea medicală.

    "Sănătatea perfectă" oferă un program complet, pas cu pas, pe care să se sprijine medicina sistemului minte-corp omenesc, conceput să servească nevoilor specifice ale fiecăruia dintre noi.

    Acest plan complet este adaptat pentru fiecare individ în parte, astfel încât să restabilească echilibrul esenţial dintre organismul uman şi natură; să întărească legătura dintre minte şi corp şi să se folosească de puterea de vindecare cuantică pentru a transcende graniţele convenţionale ale bolii şi îmbătrânirii - pe scurt, pentru a dobândi sănătatea perfectă.

    Vezi mai mult
  5. Prinsa la mijloc

    PRINSĂ LA MIJLOC

    de Kelly Corrigan

    Preţ normal: 25,00 RON

    Preţ special: 17,50 RON

    Pentru Kelly Corrigan, familia înseamnă totul. La vârsta de 36 de ani, ea avea o căsnicie reuşită, două fetiţe drăgălaşe şi o rubrică săptămânală la ziar. Deşi era o adultă realizată, Kelly încă se considera fetiţa carismaticului George Corrigan, un american de origine irlandeză. Ea era ancorată într-un spaţiu de mijloc, „în care statutul de părinte se suprapunea cu cel de fiică”. Îşi îndeplinea în egală măsură îndatoririle de adult, dar fără să uite de părinţii ei. Procesul de maturizare al lui Kelly a fost accelerat dramatic atunci când şi-a descoperit un nodul la sân, primind apoi diagnosticul pe care nicio femeie nu doreşte să îl audă vreodată. Când George a aflat la rândul lui că este bolnav de cancer într-o fază avansată, a fost rândul lui Kelly să se îngrijească de cel care a avut grijă de ea toată viaţa lui. Această dublă ipostază a ajutat-o pe Kelly să se maturizeze, aşa cum nu ar fi făcut-o nimic altceva. Vezi mai mult
  6. Diabetul zaharat

    DIABETUL ZAHARAT

    de Victor Duta

    20,00 RON

    S-a constatat că poţi fi diabetic fără să ai simptome specifice.

    Cercetările medicale au stabilit că, diabetul se instalează fără zgomot, insidios şi rămâne în umbră până apar complicaţiile. În aceste condiţii, îmbolnăvirea de diabet se descoperă după 5-10 ani de la debutul maladiei.

    Cei care sunt primii pe lista suspecţi lor de diabet sunt pacienţii obezi sau supraponderali.

    Profesorul dr. Nicolae Hâncu a afirmat într-o conferinţă din data de 14 noiembrie 2007, Ziua Mondială a Diabetului, că la persoana cu diabet, alături de hiperglicemie sunt prezenţi numeroşi factori de risc, dintre care cei mai importanţi sunt: hipertensiunea arterială, dislipidemiile, supraponderea / obezitatea şi sindromul diabetic. Cercetătorii canadieni au remarcat că diabeticii sub 40 de ani prezintă un risc moderat de a avea probleme cardiace, iar procentual, Ia această vârstă, au constatat că pacienţii diabetici sunt ca ,număr egali bărbaţi / femei.

    În cazul complicaţiilor sunt afectate vasele de sânge, ceea ce antrenează complicaţii cardiace (infarct miocardic), vasculare (accidente vasculare cerebrale, artrită), vizuale (rinitopatie diabetică, însoţită de pierderea vederii), renale (insuficienţă renală, putându-se ajunge, Ia dializă). Tot legat de afecţiuni ale vaselor sanguine trebuie arătat că diabetul provoacă afecţiuni şi Ia nivelul picioarelor (dureri, ulceraţii, necroze etc.). A fi obez creează omului probleme şi mari dificultăţi în privinţa mişcării, aspectului, cheltuielilor pentru vestimentaţie etc. şi afectează articulaţiile şi structura osoasă, dar ceea ce este şi mat grav, poate produce îmbolnăvirea de diabet. -a constatat că până la 80% din obezi sunt şi diabetici.

    Statisticile arată că, înainte de 1989 numărul obezilor era mult mai mic şi că datorită alimentaţiei greşite, stresului, probleme lor vieţii de zi cu zi, numărul obezilor este şi el în continuă creştere. Acest lucru nu depinde atât de nivelul de trai, cât în principal şi de felul în care se desfăşoară viaţa la nivelul ţării respective.

    Vezi mai mult
  7. Pentru ultima oara

    PENTRU ULTIMA OARĂ Un medium vorbeşte despre persoanele dragi pe care le-am pierdut

    de John Edward

    Preţ normal: 29,00 RON

    Preţ special: 20,50 RON

    Aceasta este povestea remarcabilă a vieţii mediumului John Edward şi a celor mai interesante lecturi pe care le-a ţinut vreodată. Cartea descrie felul în care aceste lecturi psihice i-au ajutat pe oameni să îşi depăşească durerea şi să îşi continue viaţa, fără a înceta vreodată să îi iubească pe cei decedaţi, a căror viaţă nu a încetat, ci doar s-a transformat. Prin abordarea sa inedită, onestă şi uneori aproape rezervată, John descrie în această carte cum şi-a descoperit şi cum şi-a dezvoltat gradat capacităţile psihice care îl ajută să prezică anumite evenimente şi să comunice cu spiritele persoanelor decedate. El îi încurajează pe oameni să îşi descopere propriile lor capacităţi mediumice pentru a putea recepta şi înţelege mai bine semnele şi indiciile primite din lumea de dincolo. Toţi oamenii primesc astfel de semne, dar puţini sunt conştienţi de ele. Vezi mai mult
  8. Terapii naturiste pentru cancerul pulmonar

    TERAPII NATURISTE PENTRU CANCERUL PULMONAR

    de Victor Duta

    15,00 RON

    V-ar surprinde oare, să aflaţi că o persoană din patru este afectată de cancer?

    Dacă vi s-ar spune că până şi nişte simple schimbări în stilul dumneavoastră de viaţă, v-ar putea reduce semnificativ pericolul de a fi atins de această boală, aţi folosi la maximum mecanismele naturale de apărare?

    Atenţie!

    Faza de a face cancer o persoană din patru, a trecut, şi situaţia actuală a ajuns să se multiplice, ajungând la o persoană din trei. (n.a. – acest lucru este valabil atât în ţările economic înaintate, dar şi în ţările subdezvoltate, în care domneşte sărăcia şi mizeria).

    Noi credem că oamenii informaţi, cei care ţin la sănătatea lor, pot lua măsuri să-şi apere bogăţia lor cea mai de preţ, sănătatea.

                                                                       • AUTORUL

    Vezi mai mult
  9. Cele 7 valuri in calea adevarului

    CELE 7 VĂLURI ÎN CALEA ADEVĂRULUI

    de Ruediger Schache

    Preţ normal: 29,00 RON

    Preţ special: 26,00 RON

    Un văl este o forţă care te împiedică să percepi, într-un mod foarte precis, lumea, viaţa, alţi oameni sau pe tine însuţi.

    Adesea, percepţia nu corespunde cu felul în care sunt lucrurile cu adevărat. În plus, un astfel de văl face ca ceva din tine să reacţioneze atât de clar şi de previzibil în anumite situaţii, ca şi când cineva ar fi apăsat pe un buton care porneşte un program.

    Autorul de bestseller Ruediger Schache ne explică cele 7 forţe care aruncă un văl asupra percepţiei noastre şi ne arată calea de a ne elibera de vechile noastre paradigme, frici, conflicte interioare şi de auto-înşelare.

    Pentru a putea cunoaşte acestea, trebuie să te schimbi. Nu trebuie să înveţi nimic şi nu trebuie să faci nimic. Nu trebuie să exersezi, nu trebuie să doreşti şi nu trebuie să „repari” ceva. Este suficient dacă recunoşti forţele din tine, le observi şi le laşi să existe acolo.

    Dacă accepţi în mod conştient ceea ce există, şi înţelegi tot mai bine acele forţe, te eliberezi şi îţi poţi modela liber viaţa după dorinţa ta. Vei trăi o călătorie iniţiatică fascinantă, către secretele propriei tale vieţi. Calea spre adevăr duce prin şapte iluzii. Ele sunt ca nişte văluri care ne ţin departe de ceea ce este esenţial. De îndată ce sunt înţelese şi îndepărtate, totul în viaţă devine mult mai simplu şi mai împlinit: conflictele se destramă, relaţiile câştigă în profunzime şi se creează spaţiu pentru pace şi stabilitate.

    Ruediger Schache te poartă, în şapte paşi, prin procesul de eliberare. Cel care află cât de vindecător acţionează adevărul personal, învaţă să iubească tot mai mult, atât pe sine însuşi cât şi pe ceilalţi.

    Vezi mai mult
  10. Aventurile sufletului

    AVENTURILE SUFLETULUI Călătorii prin dimensiunea fizică şi prin cea spirituală

    de James van Praagh

    28,00 RON

    "Aventurile Sufletului" este un manual pentru oricine s-a întrebat vreodată de unde vine, de ce este aici și unde se va duce după ce moare.

    Împărtășindu-vă experiențele sale intuitive de comunicare cu Lumea Spiritului, în ultimii 30 de ani, mediumul recunoscut la nivel internațional James Van Praagh vă invită într-o călătorie spirituală pentru a descoperi alcătuirea unică a propriului vostru suflet și pentru a explora diferitele sale aventuri în timp ce călătorește între lumi.

    Veți învăța să vă deschideți mintea către înțelepciunea nelimitată a sufletului vostru și să dobândiți o perspectivă mai amplă asupra vieții și o mai bună înțelegere a rolului important pe care îl aveți în ansamblul ei.

    Această carte vă va ajuta în continuare să înțelegeți și să recunoașteți lecțiile sufletului pentru învățarea cărora ați revenit pe pământ, cum ar fi suferința, tristețea, iertarea și bucuria. Folosind această cunoaștere, veți ajunge să identificați implicațiile sufletului vostru și veți începe să trăiți o viață care să vă împlinească într-adevăr destinul sufletului: să urmați calea iubirii.

    Este o călătorie care vă va determina să vedeţi viaţa şi moartea într-o lumină complet diferită!

    Vezi mai mult

Articolele 11 - 20 dintr-un total de 286

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină